Akik a kormány propaganda reklámban szerepelnek, azokat lefizették?
kérdező, neked az nincs meg, hogy a reklámokban színészek és statiszták szerepelnek?
azt tudod, hogy a színészek a filmekben nem halnak meg igazából?
tetro...
Na, erre nem gondoltam volna :O
A helyükben nem vettem volna részt az ilyen agymosó propaganda reklámba, és úgy elküldtem volna a rossebbe azokat a Fideszeseket a jó büdös q.r.v.4 anyucikájukba, hogy azt magam is megbánnám.
19.21
te igen. én se adtam volna az arcom ilyenhez. de szerintem van aki egyetért velük. meg van akit nem érdekel. a kettő közül valamelyik örült annak, hogy kap néhány százezer forintot egy napnyi munkáért.
Nekik az csak egy meló és röhögnek azokon a marhákon, akik azt képzelik, hogy ettől ők most nagy fideszesek :)
És ha tv-t nézel, akkor mély tisztelettel, de te vagy a marha.
Azért hogy lehet ennyire gerinctelen a kormány, hogy több százezret is képes egy statisztának egy szereplésért?
Erre megy el a pénzünk, amit mi befizetünk ahelyett, hogy értelmesebb dolgoka költenék azt a töménytelen mennyiségű pénzt, mondjuk a EÜ és a KÖZOKTATÁS TÉNYLEGES fejlesztésére, na meg a közbiztonság javítására...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!