Mit érdemelne az Mszp, amit tettek az országgal 8 év alatt?
Figyelt kérdés
Mert én gyülölöm őket de nagyon!!!!Soha többet nem szabad őket engedni kormányozni,mert egy ilyen tehetségtelen bandát mint az Mszp még a föld nem hordott a hátán... Elvett az életemből és a Tietekéből is 8 évet!!Az összes börtönt érdemelne aki ide jutatta ezt az országot!Április 11-én nagyon legyen mindenki észnél,mert ezeket már nem szabad tovább engedni kormányozni mert ha sikerülne nekik,akkor Magyarországnak befellegzett!!2010. márc. 10. 00:14
21/31 anonim válasza:
"Az ország 70% rosszabbul él, és ez pontosan elég ok hogy ne menjen így tovább semmi!"
Reprezentatív közvélemény kutatás linkjét kérem, vagy statisztikát ami alátámasztja ezt. Ne hadoválj a levegőbe.
"Akkor ti nem hallottatok a Bajnai féle liba ügyről, ahol reneteg gazdát tönkretettek és tömegesen lettek emiatt öngyilkosok? Pl a szomszédom..."
Szomorú hogy meghalt a szomszédod, de ezért egyik parlamenti pártot sem terheli felelősség. Gyenge volt, feladta. Kész. És ne kezdj el itt nekem magyarázni hogy "merazemeszpé tönkretette őt"..ha akart volna úgyis kitalál valamit. Ennyi.
22/31 anonim válasza:
12:31
Miután Bajnai drága több milliárdot vett el a gazdáktól, kizsákmányolta őket offshore cégével? Ennyire tájékozatlan lennél?
23/31 anonim válasza:
Szerintem csak az fizesse a megszorításokat, aki ezt a csürhét a szavazatával támogatta 2002 és 2006-ban is, szóval duplán hülye volt.
24/31 anonim válasza:
Az összes tagjának 5 ÉV KÖTÉL!!!!
25/31 anonim válasza:
Miert mondod hogy tehetsegtelenek? Nagyon is tehetsegesek.Tehetsegesen szetloptak az orszagot,meggazdagodtak.Mi jarna ezert?Termeszetesen vagyonelkobzas es borton.Ugyanez a fideszes csaloknak es ugyanez minden politikusbunozonek.
26/31 anonim válasza:
Rosszabbat a halálnál. Az igazi pokolba. Ahol tűz perzseli a bőrüket minden másodpercben. Ahol úgy érzik hogy már csak egy pillanat és éhen/szomjan halnak. Ahol halottak törik ki a kezüket de az folyton összeforr és örökké, ÖRÖKKÉ AZ IDŐK VÉGEZETÉIG így megy tovább. ÉS soha nem szabadulhatnak onnan. Szerintem ezt.
27/31 anonim válasza:
Nem kívánok én nekik semmit!Még levegőt sem!Azok akik más emberek munkáján és lenyúlásán gazdagodnak meg válságra hivatkozva?Még nem hogy eltűnnének,hanem új ötletekkel kampányolnak?Ne tudjanak szarni és pisálni!
28/31 anonim válasza:
29/31 A kérdező kommentje:
"A világválságról pedig nem az MSZP tehet." Ők megcsinálták hazánkban egymaguk a válságot..,erre jöt még rá a világválság!Úgyhogy ez felejtős,hogy mindig a válságra hivatkozik az Mszp.
2010. márc. 11. 10:51
30/31 A kérdező kommentje:
tegnap 23:54 Köszi ezt a linket,mindent elmond!8 év rombolását mutatja be,a Fidesz meg aszisztált ehez,keményebben kellett volna fellépni ellenük!
2010. márc. 11. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!