Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a szavazók, akik még...

Azok a szavazók, akik még mindig az MSZP-vel és társaival tartanak, hogy értékelik, hogy táboruk csökken, még a régi hívek is pártolnak el tőlük?

Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 14:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Egyébként,igen,azt hiszem a 8-as kommentelő fogalmazta meg a legjobban:próbálok a "legkisebb rosszra" szavazni. Mert jót egyenlőre,nem találok.Talán majd egyszer...
2015. aug. 20. 16:46
 12/22 anonim ***** válasza:
11# Nincs olyan hogy kisebbik rossz. Mind a Fidesz, mind az MSZP, DK stb egy tolvajbanda. Egyik se különb a másiknál, mindenki lop. Nagyon szép példája vagy a bepalizható szavazónak hogy amikor a baloldal van hatalmon akkor a Fidesz a kisebbik rossz, amikor a Fidesz akkor pedig a baloldal a kisebbik rossz. És ez így szépen megy tovább mint valami körforgás és aztán csodálkozik mindenki hogy sose változik itt semmi...
2015. aug. 20. 17:12
 13/22 anonim ***** válasza:
11:Ezzel nem egészen értenék egyet.Szerintem van kisebb rossz és az a szememben nem a Fidesz.Mert azzal ugyan egyetértek,hogy minden politikus lop,viszont én úgy látom, a mostaniak ezt sokkal "profibb" módon,nagyobb tételben és pofátlanabbul csinálják.Ráadásul folyamatosan erkölcsről,keresztény értékekről papolnak,miközben nemhogy betartani,de tán még felsorolni sem tudják a Tízparancsolatot.
2015. aug. 20. 18:55
 14/22 anonim ***** válasza:
Bocsi,természetesen nem megamnak válaszoltam,12-es lett volna a "címzett".
2015. aug. 20. 18:56
 15/22 anonim ***** válasza:

17:12, ott a pont. Csak a nevek változnak, Kurcsány, LiBajnai, Orbán Vicctor, a politika ugyanaz marad - tegyük jobbá a magunk életét egy egész ország kárán.

Rómában az ilyen uralkodók kemény 1 hétig vagy addig se voltak hatalmon. Talán tanulnunk kellene tőlük.

2015. aug. 20. 18:58
 16/22 anonim ***** válasza:
9%

13# Persze persze sokkal profibb módon, elfelejtetted mi volt itt 2006-ban az MSZP és Ferike kormányzása alatt amikor a nyílt hazugságok és lopások miatt majdnem polgárháború szélére került az ország? És te ezeket sírod vissza? Az ilyen amnéziás behülyíthető emberek miatt mint te tartunk itt ahol.

És mégegyszer mondom nincs kisebbik rossz, tolvaj az összes!

2015. aug. 20. 19:17
 17/22 anonim ***** válasza:
33%
13:De igen,emlékszem mi volt itt.Emlékszem arra is,hogy Ferike hazudott és mi lett a következménye.Viszont azt is látom,hogy Viktorka ugyanúgy hazudik és nincs következménye.Ezért mondom azt,hogy profibban csinálják a dolgot.Tőlük mindent bekajál a többség egyenlőre. Persze előbb-utóbb jön az "ébredés" megint,csak akkor már mindegy lesz.Egyébként nem sírom vissza az előző "bandát",viszont még mindig úgy látom,ők a kisebbik rossz.Kevesebbet loptak(persze lehet,hogy csak azért,mert nem volt 2/3-uk,így nem tudtak kedvük szerint alakítani mindent) és nem pofáztak bele annyira az ember életébe,mint Viktorék.
2015. aug. 20. 19:56
 18/22 A kérdező kommentje:

#6: Nem akarok kötekedni, de nem válaszoltál a kérdésre, hogy mit szólsz az MSZP halálához, csak annyit mondtál, hogy "kínodban" tartasz velük.

A kérdésedre válaszolok: Nem mintha Jobbikos lennék, én is szoktam kritizálni őket, de EU-ból való azonnali kilépéssel vádolni őket gyerekes dolog, olyasmi, mint a náci-fasiszta-rasszista lemez pörgetése. Szimplán EU-kritikus, mint a francia Front National és társai. Nem csak attól lehet "rettegni", hogy a Jobbik "szabotálja" az EU-t, hanem ilyen alapon a nyugat-európai társai is "szabotálhatják".

A cigánykérdésre meg nyilván azt lépnek, hogy befagyasztanák a jogtalan segélyezést, normális vezetőket ültetnének a rendőrség élére és bővítenék a rendőrök jogköreit, így lehetne integrálni őket. Mert amit eddig is csinálták a ballibek, és most a Fidesz, az nem járható út.

2015. aug. 21. 16:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Különösebben nincs mit szólnom az MSZP haldoklásához(azért még nem halt meg).Ha egyszer csak ennyit tudnak,el kell tűnniük,idővel lesz helyettük más.Az EU-kilépés és cigánykérdés kapcsán pedig,nem is a Jobbikról írtam amit írtam,hanem a szavazik várakozásáról.És mivel a szavazóikkak nem tudok "azonosulni",a párttal sem.
2015. aug. 21. 18:47
 20/22 A kérdező kommentje:

#19: Olyasmik, akiktől undorodsz a Jobbikban, olyanok az MSZP-ben, Fideszben és a megboldogult SZDSZ-ben is voltak / vannak, csak náluk képmutatás és skizofrénia társul az egészhez, egyik pillanatukban önfeledten zsidó-cigányoztak, másik pillanatban meg krokodilkönnyeket hullattak értük:

[link]

" az SZDSZ-szavazók kétharmada is azt mondta, hogy nem szeretné, ha cigány gyerek lenne a gyereke padtársa az iskolában. Ugyanez az arány a Fidesz szavazóinál és az MSZP szimpatizánsainál is 80 százalék fölött volt. "

Ehhez vedd az Orbáncigányozásokat és azokat, amiket leművelnek saját "baloldali" fórumaikban, náluk rosszabb köpönyegforgatókat nemigen láttam.

2015. aug. 21. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!