Miért építünk több milliárd forintból menekülttáborokat?
mert már elég stadion épült, és az m1 szerint amúgy is olyan fényes az ország állapota, ragyogó az egészségügy, kórházra nincs szükség.
tréfát félretéve, inkább menekülttábort építsenek mint stadiont. a táboroknak van valami haszna is, nem csak üresen állnak.
"Csak ha munkatábor, a jelenlegieknek nincs."
igen, alig várom, hogy munkába állj a többi fityiszessel karöltve, vígan fütyülgetve.
ps: látom a belső fidesz-maffia ügyeletes éjszakai lepontozóbrigádja jobban teljesít! előre srácok, mert különben nem fizet a főnök!
Ideális esetben olyan dolgok épülnek, amire szükség van. Mivel napi ezer menekült érkezik az országba, és nem tudni hányan fognak itt maradni (valószínűleg nem sokan), a menekülttáborok fontosak.
Ezért építünk.
Az egész menekültkérelmi rendszert meg kellene szüntetni.
Sokba kerül, a lakosságra is terheket ró.
Elsősorban a nemzet érdekeit kell nézni és nem ezeket a humán hülyeségeket.
Engem speciel jobban zavar, hogy miért adunk Andy Vajna kaszinóinak 3 milliárd forint adókedvezményt?
Ebből az összegből egészen sok kórházat helyre lehetne pofozni, és 200 milliárdos forgalom mellett valószínűleg volt annyi haszna a kaszinóknak, hogy nem kell még több pénzt adni nekik.
De valamiért ez nem érdekli a népeket annyira, mint a menekült ügy, aminek a nagy részét az EU fizeti, és 3 milliárdból úgy tíz évig tudnánk a menekült ellátás ránk eső részét finanszírozni.
De én mocskos liberális vagyok, szóval rosszul látom, tudom.
"Ha én munkába állok rühöském az összes fiddert kivégzem véled együtt. Hahahaha..."
Nem ártana ha pofázásban helyett tényleg visszatakarodnál dolgozni a malteros kanál melle koszos proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!