Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kevesled, hogy 42 milliárd...

Nem kevesled, hogy 42 milliárd helyett "csak" 42 millióból kapnak mobilt az elítéltek?

Figyelt kérdés
Nos, minden állam olyan értelmi, fejlettségi szinten van ahogyan a börtönviseltjeivel bánik. Ezt egy okos filozófus mondta. Nos, nálunk egyre kevesebb jut, most mobilokra is az elítélteknek [link]
2015. aug. 3. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Alap telefont vettek, óriási mennyiségben. Ilyenkor sokkal olcsóbb. Mivel úgy is csak telefonálásra használják, sztem reális az ár.
2015. aug. 3. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Na, a rabok lesznek az új menekültek? Szeretnék idejében felkészülni rá, hogy kit kell épp utálni, nem akarok leégni mások előtt.
2015. aug. 3. 22:20
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Én nem öltem embert, nem loptam, nem csaltam, nem erőszakoltam meg senkit és lám, mégsem kapok telefont az államtól.

És tudod mi a durva? Hogy nem haltam bele. Szerintem az elítélt bűnözők sem fognak belehalni, hogy nem kapnak csak egy gagyi Samsung Galaxy Mini-t ami nekem van és nem a legújabb iPhone-t.

2015. aug. 3. 22:30
 4/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
31%
2100Ft-ból olyan telefont sem kapni, ami nem esik szét magától, nemhogy olyat, amik "törésállók és elvileg szétszerelhetetlenek".
2015. aug. 3. 22:31
 5/12 szántóvető ***** válasza:
70%
örülnék ha jó minőségű telefont kapnának meg korlátlan internetet hozzá hogy ne unatkozzanak.félek hogy nem felelnek meg az igényeiknek ezek az olcsó telefonok.nem kéne adót emelnie az államnak?pl. megemelhetnék az áfát 1%-kal és máris jutna elég pénz normális telefonra.
2015. aug. 3. 22:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is jó dolog, hogy az állam ad nekik vissza nem térítendő támogatás formájában pénzt mobilra és nem abból a fizuból kell megvenniük, amit ott keresnek börtönmunkával. Vagy nehogy már családtag adjon nekik he
2015. aug. 3. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"2100Ft-ból olyan telefont sem kapni, ami nem esik szét magától, nemhogy olyat, amik "törésállók és elvileg szétszerelhetetlenek"."

Ez így ebben a formában nem igaz. Én fél éve vettem egy kiló Ericcson A1018-ast amiből az egyiket egyszer motorról hagytam el. Miután meglett semminemű törést nem találtam rajta.

2015. aug. 3. 23:10
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
Én mindegyiknek vennék 200 forintért egy töltényt.
2015. aug. 3. 23:18
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

"Magyarország, ahol megvédeni magad nincs jogod, de a bűnözőknek ingyen mobil jár."

A cigányok kapnak mindenféle segélyeket, stb., a bűnözők mobilt (továbbá jogokat, mert hát a csúnya állampolgár nem hagyta, hogy elvegyék a pénztárcáját csak úgy), a bevándorlók kaját meg költőpénzt. Úgy látszik csak a törvénytisztelő magyar állampolgárral csesznek ki ebben az országban.

2015. aug. 3. 23:33
 10/12 A kérdező kommentje:
ma 23:33 Jelentkezz be az önkormányzatba, hogy rab roma menekült vagy és kérd el a mobilpénzt az extra segéllyel meg a kajával és költőpénzel :-D.
2015. aug. 3. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!