Nem kevesled, hogy 42 milliárd helyett "csak" 42 millióból kapnak mobilt az elítéltek?
Én nem öltem embert, nem loptam, nem csaltam, nem erőszakoltam meg senkit és lám, mégsem kapok telefont az államtól.
És tudod mi a durva? Hogy nem haltam bele. Szerintem az elítélt bűnözők sem fognak belehalni, hogy nem kapnak csak egy gagyi Samsung Galaxy Mini-t ami nekem van és nem a legújabb iPhone-t.
"2100Ft-ból olyan telefont sem kapni, ami nem esik szét magától, nemhogy olyat, amik "törésállók és elvileg szétszerelhetetlenek"."
Ez így ebben a formában nem igaz. Én fél éve vettem egy kiló Ericcson A1018-ast amiből az egyiket egyszer motorról hagytam el. Miután meglett semminemű törést nem találtam rajta.
"Magyarország, ahol megvédeni magad nincs jogod, de a bűnözőknek ingyen mobil jár."
A cigányok kapnak mindenféle segélyeket, stb., a bűnözők mobilt (továbbá jogokat, mert hát a csúnya állampolgár nem hagyta, hogy elvegyék a pénztárcáját csak úgy), a bevándorlók kaját meg költőpénzt. Úgy látszik csak a törvénytisztelő magyar állampolgárral csesznek ki ebben az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!