Van esélye megnyerni az MSZP-nek az idei választásokat?
"hát aki azt írta hogy van az nagyon hülye de komolyan sötét"
Miért, a 0,1% is esély. :) Remélem több nincs is nekik.
Én már 4 éve is azt mondtam, hogy nincs. Akkor buktam.
Ma is azt mondom, hogy nincs.
Vajon most is bukni fogok?
Ha még egyszer megnyernék, nem tudom, hova jutna ez az ország, de szerintem ők is vakaróznának, mert nagyon mély a pöcegödör, és már nyakig vagyunk benne...
Ha rajtam múlik akkor nincs!!!! És aktívan imádkozok,hogy ne is legyen:))
De tényleg meglepő,hogy mennyi agy mosott van még sunyiba.Egyszerűen hátborzongató:((((((((((((((
Szavazzon mindenki a jobbikra!!
Unalmas már a narancs meg a pufalyka!!!
Mitől lenne jobb a Jobbik? Rágalomhadjárat, azt minden párt tudja. Menjen el mindenki lelkiismerete szerint szavazni, s akkor majd meglátjuk, hogy mi lesz.
Én remélem, hogy a 0-hoz közelítenek az MSZP esélyei.
A jobbik attól lesz jobb, hogy bizonyítani fog mivel ez lehet az első győzelme!!
Ha Orbán győz vagy vmi csoda vagy választási csalás útján mégis a vörösök, akkor ugyanaz lesz ami lenni szokott...
Nagy igéretek, aztán elkényelmesedés, meg majd rendőrsorfal a parlamentnél és műveleti terület.
Orbántól viszont még ezek fejében kapsz egy kiló ingyen narancsot is aztán örüljé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!