Támogatod, hogy legyen "Egyik sem" lehetőség a szavazólapon?
Ha egyik párt sem tetszik neki, most nem tudja kifejezni az ember, de ezzel menne.
Így legalább lenne róla statisztika is, hogy hány szavazót érdekel a politika, akiknek egyébként egyik párt sem jön be.
Kis paradoxon:
Egy párt azt ígéri, ha őket választják meg, akkor bevezetik az egyik sem lehetőséget a szavazólapot. Vajon akik egyik sem lehetőséget szeretnének, rájuk fognak szavazni :D?
Szerintem nincs sok értelme. A szavazás nem statisztikai céllal van meghirdetve 4 évente, hanem azért, hogy képviselőket szavazzunk meg. Innentől kezdve teljesen mindegy, hogy valaki azért nem megy el, mert nem akar senkire szavazni, vagy azért, mert nem érdekli a politika.
De ha annyira fontos ez, akkor menjetek el szavazni, ezzel benne lesztek azok között, akik leadták a szavazatokat, de dobjátok be üresen a papírt és kész.
Tényleg felesleges, de vicces lenne, jó eséllyel ez a pont kapná a legtöbb ikszet :D
Csak én nem fogalmaznék ennyire finoman. Inkább olyasmi kéne helyette, hogy "elmentek ti a jó büdös kva anyátok gcis psájába"
Támogatom. Mitöbb legyen egy, "Nem akarok szavazni", meg egy "Valamelyik, amelyik a listán van, de nem árulom el, találjátok ki, mire gondolok". Lehetne egy "Miért nem mentem inkább fagyizni!?" is.
Ha a kétfarkú kutya párt jut hatalomra, még lehetnek ilyen szavazóívek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!