Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok elismerik az arab...

Liberálisok elismerik az arab kiltúrát?

Figyelt kérdés
Hogyha valaki arab akkor azt ugyanúgy szponzorálják hogy legyen nekik egyenlő bánásmód. Például amerikában aki arab az egyből terrorista meg megállítják. Meg európában is sok helyen.

2015. aug. 15. 15:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

# 10/10 Időpont ma 15:57

Azért általánosítasz mert hülye vagy. Az általános vezető irány meg az "Az csinál amit akarsz amíg másnak nem ártasz egy pirinyót sem". Más nincs, csak a szellemileg visszamaradottak szerint :-)

2015. aug. 15. 16:05
 12/17 Andizsuzsi ***** válasza:
Kérdező! Mi a véleményed a keresztény arabokról?
2015. aug. 15. 16:30
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Ennek van egy kettős jellege. A liberálisok támogatják a multikulturalizmust, elismerik, elfogadják az arab, iszlám kultúrát, de csak korlátozottan. A cél számukra, hogy az arab kultúrát is liberalizálják és átformálják nyugati mintára, ahol általános a demokrácia, a vallások, felekezetek közötti béke, tolerancia, a nők egyenjogúsága stb. Az arab nacionalizmus sem illek a liberális eszmék közé.
2015. aug. 15. 16:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Attól függ mit értünk arab kultúra alatt :) Van amit szeretek, van amit nem. Ugyanez igaz a zsidó kultúrára, a magyar kultúrára, az orosz kultúrára... stb.
2015. aug. 15. 17:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Azt értem minden alatt amit a hivatalos vezetői alapkövei képviselnek. Tehát neken a kereszténység az a biblia jézus és a keresztény egyház. Azt nem nevezném kereszténységnek amit a pápa mond mert az különböző helyibxolgoktól támogatóktól függ. Az eredeti mondanivalója számít nekem a vallásoknál. A liberalizmus eredeti felfogásban viszont nem azonos szerintem azzal amit ma annak neveznek. Viszont lehet nem így van mi ma a hivatalos nézőpont. Ezért kérdeztem meg. Szerintem sajnos köszönhetően a médianak a magukat arab nevező embereket terroritának
2015. aug. 15. 20:10
 16/17 A kérdező kommentje:
állitja be a liberálisokat meg arabellenesnek keresztényelenes melegpártinak. Szóval ha mindent szabad amíg nem árt másnak akkor egységesen kéne gondolkozniuk. Persze lehet hogy ezek szélsőséges felfogásúak csak a médiában ez az átlag.
2015. aug. 15. 20:12
 17/17 anonim ***** válasza:

kérdezőnek:

srác, te sajnos alapvetően nem érted a "liberális" szó jelentését. ez már a kérdésedből kiderült.

2015. aug. 15. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!