Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ennyire rasszisták a...

Miért ennyire rasszisták a magyarok egy része?

Figyelt kérdés

Én egy 15 éves magyar gyerek vagyok.

Az utóbbi időben rájöttem arra, hogy a magyarok nagyon rasszisták és ez engem elszomorít, hogy csak a gyűlölködés megy más embereknek a hovatartozása miatt.

A hírlapokon, a facebookon, ismerőseimtől is hallom/látom hogy melyik ember csoportot miért nem bírják vagy egyenesen gyűlölik a magyar emberek egy csoportja (tisztelet a kivételnek).Elég sok nemzetiséggel vannak problémák tehát listázom és néhol (nem mindenhol) kifejtem a dolgkokat amikre rájöttem.Nyugodtan írjátok le a Ti véleményeteket is lehet(szinte biztos) hogy Ti jobban ráláttok erre,tapasztaltabbak vagyok nálam ebben a témakörben.

-Romák: Talán a legtöbb ellentét itt jelentkezik. Ha megyek az utcán néha hihetetlen dolgokat látok a viselkedésük is nagyon sokkoló tud lenni.A hírekben is csak arról lehet hallani, hogy lopnak,ölnek, bűnöznek. Ha megyek az utcán és látok egy furább alakot átmegyek a másik oldalra, mert tartok valamennyire tőlük, és nagyon idegesít ha elkezdenek hozzám beszélni,kérdezni tök ismeretlenül ez is talán előítélet és ezt bánom is. De nem értem miért kell rögtön egy egész népet utálni. Ugyanis mindenhol vannak kivételek, vannak olyan magyarok akkik bunkóbbak mint egyes romák....Én azért örülök, hogy van egy roma ismerősöm aki egyetemet végzett már, és állatokon segített. Szerintem egy értékes,kedves ember.

-Franciák: Én itt szoktam kiakadni. Miért kell utálni egy teljes ember csoportot a trianon miatt? Igen, veszítettünk a II. Világháborúban itt a következménye. De a franciáknál vannak gyerekek,fiatalok normális emberek akiknek semmi köze a trianonhoz de mégis utáljuk őket? Szerintem ez szánalmas.

-Zsidók:igazából nem tudom miért utálják őket és nem mondok véleményt olyan dologról amit nem tudok. Az az egy kérdésem, hogy egyes emberek miért mondják azt, hogy a holokauszt az kamu? 40millió embert nem lehet kamuban megölni, szimplán ididóta aki aztmondja,hogy a holokauszt kamu.

USA:Mindenhol hallom hogy az USA így meg úgy. A legtöbb összeesküvéselmélet meg találgatás az USA körül forog. Pl.: 9.11,Osama Binladen,terorrszervezetek stb...ehhez csak annyit hogy az igazságot nem fogjuk talán soha megtudni,lehet összeesküvés elméleteket szőni, lehet valami igaz valami nem. A világ legnagyobb hatalmú országáról van szó persze, hogy vannak titkok.A tanáraim aztmondták és a tankönyvben is az van, hogy az USA nem segített a szovjet megszállás alat, sőt az akkor amerikai elnök megígérte, hogy nem szól bele az ügybe ez tény és való de a nagypapámnak még megvannak a fémdobozok amikbe az USA ellátmányt küldött. És miért lett volna kötelessége segíteni Magyarországon? Logikusan gondolkodott miért tenné a saját katonái életét kockára nyereség nélkül? Itt nincs olaj. A mai világ a pénz körül forog sajnos...ez van. Én nekem személyszerint nagyon tetszik az USA. Ott az emberek örülnek egymás sikerének,támogatják egymást, míg itt Magyarországon egy kanál vízben megfolytaná a szomszéd a másikat, ha más például a ploitikai nézete.

Szlovákok:Ehhez megint nem tudok hozzászólni. Csak annyi hogy lehet sírni a régi Magyarországért, de az egy álom sosem lesz a régi, elkell fogadni és túl kell lépni.Nem szabad a múltban ragadni, hanem a jövőre kell koncentrálni.

Oroszok:Egyértelmű. A kommunizmus miatt milliók éltek nyomorban ezt tudom nincs is kérdés de nem az oroszpolgárok hanem az akkori vezetők tehettek erről. Nekem a mostani orosz vezetés sem tűnik túl bíztatónak...

És kicsitkitérnék a homofóbiára mert ez is most nagy divat.: Mindig is voltak és mindig is lesznek melegek nem lehet mit tenni. Engem elszomorít hogy egy embernek probléma az ha másik 2 noha azonos nemű ember boldog. Az ő boldogsága miért fáj egyeseknek. Jó tudom nem "normális" de akkor is...aztán a vallás is elitéli őket és akkor a vallásos is ellenzi. Az mindenkinek a szíve joga miben hisz...csak ne változtassa meg az személyiségét.

A prideot már nem annyira támogatom a hálószobai titkoknak a hálószobába van a helye.

Nagyjából ennyi, engem zavar, hogy egy gyűlölködő országban élek ahol kevesek képesek az elfogadásra. Kíváncsi lennék másnak a véleményére én ezeket tudom lehet hibásan ezért várom a válaszokat.

U.I.:most lehet azt mondani, hogy liberális vagyok,hazaáruló ha lehetek az 15évesen azért mert elmondtam a véleményem,illetve feltettem egy kérdést.:)

2015. aug. 14. 23:18
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
"Ha jól tudom nagyon nagy ellentétek voltak meg felkelések, nem békeben éltek és a kisebbségeknek nem volt egy csomó joguk meg." -sehol nem volt ennyire kinyalva a seggük mint itt, ez lett az ország veszte, nem fogjuk még egyszer hagyni...
2015. aug. 15. 18:25
 32/37 anonim ***** válasza:

Hézagosak és valótlanok a történelem ismereteid!

De ne add fel majd egyszer megérted...

2015. aug. 21. 23:47
 33/37 anonim ***** válasza:

Miért utáljuk a cigányokat? Lássuk csak.

2 hete este 7 óra körül hazafelé egy cigánygyerek leszólít, h adjak neki tüzet. Mondom nincs és megyek tovább, de jön utánam, nyilván nem a tűz érdekelte. Felmegyek az úttestre az autók közé, hátha oda már nem követ.

2015. nov. 27. 14:42
 34/37 anonim ***** válasza:

Persze nem hagyott békén, már el kezdtem vele kiabálni, h szálljon le rólam, takarodjon el és ne kövessen és neki állt pampogni, hogy hát miért nem vagyok vele kedves és adok neki tüzet. Jól felidegesített, jó hangosan kiabáltam vele, hogy most már takarodjon el és szálljon le rólam, de semmi haszna volt, kb. 100 méteren keresztül jött utánam, közben kétszer megütötte az arcomat, meg egyszer arcon köpött. Én is szívesen pofán vágtam volna, de sztem még nem volt 18, és nem lett volna szép dolog, ha egy 36 éves nő lekever egy pofont egy szemtelen cigánykölöknek, még engem büntetnének meg érte. Hát ezért nem szeretjük a cigányokat.

Többek között. (De még tudnék mesélni, mert boltban dolgozom, nem beszélve h hányszor bejártak már hozzánk lopni.)

2015. nov. 27. 14:49
 35/37 anonim ***** válasza:

Ejnye no, ne szabad ilyen csúnya rasszistának lenni.

Ez az ő kultúrájuk része. Mármint a köpködés, agresszív viselkedés.

A toleráns, liberális többségi társadalomnak pedig kutya kötelessége eltűrni, természetesen a multikulturalitás és a békés egymás mellett élés jegyében, hogy kirabolják, megkéseljék, leköpjék őket roma honfitársaink.

Ez a liberális felfogás.

2015. nov. 27. 17:30
 36/37 anonim ***** válasza:
Cigányokkal járok küzdősport-edzésre és nincs velük semmi problémám. Meg kéne már érteni, hogy nem a származás, hanem a (főleg gyerekkori) szocializáció tesz valakit értékes vagy éppen sz-r emberré. Ha belém köt egy cigány, akkor jogosan utálom, de nem fogom elítélni miatta az összes cigányt, az újszülöttől a 90 éves aggastyánig.
2015. nov. 27. 17:36
 37/37 anonim válasza:
Mert a MAGYAROK egysueruen g*cik es nem fognak fel semmit ez az orszag a legrasszistab es öket kéne elitelni mondom ezt Magyar ként!!!A multatt meg elkéne felejteni
2016. aug. 20. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!