Tudtok mondani egy példát arra, hogy a liberálisok kiálltak a becsületes magyar ember mellett?
Vagy becsületes keresztény ember mellett?
A becsületes magyar ember mellett nem értem a:
Roma késelőket, magamutogató és meztelenkedő melegeket, nőerőszakoló lakásárt ordibáló menekülteket,... stb. stb.
Tényleg elég ha csak egy példát említetek!
28-as, és gondolom az emberek csak úgy vigyorogni fognak azon, hogy mindenhol zsidó milliárdosok szaladgálnak, ők pedig lassan éhen döglenek, igaz?
Senki nem fog szólni semmit, mert ők már nem lesznek tisztafajú szuperárják, akiknek eszükbe jutna az a gondolat, hogy esetleg ennek nem így kéne lennie. :D
"Ezt írja:
Karl Marx (1818-1883) szülőháza ma is megtekinthető a Mosel parti Trierben. Apja nagyműveltségű, liberális szellemű ügyvéd.
És csak úgy megjegyzem, hogy a liberális jakobinusok gyilkolászása is nagyon megtetszett neki, amikor kitalálta az eszméjét."
Ami megint csak teljességgel irreleváns. A kérdésedet megválaszoltuk. Igen, egyértelműen vannak olyan esetek, amikor egyértelműen liberálisok állnak ki olyanok mellett, akiket általánosan elfogadott "becsületes magyar ember"-nek titulálni.
De ha már ez a próbálkozásod megbukott, akkor előjössz teljességgel érdektelen információkkal.
Keresztény vagy, ugye?
A inkvizíció is keresztény volt. Arra élveztek, hogy elvenen égették el nagy nyilvánosság előtt azokat, akik megkérdőjelezték a hitüket.
hogy téged idézzelek, "csak úgy mellesleg"
Látható, hogy nem vagy kíváncsi értelmes, őszinte és gyümölcsöző vitára, csak szeretnél vádaskodni, mert az olyan jól esik. Úgyhogy én itt végeztem.
#32:
Segítek: már most sem azok. Vagy szerinted most minden rendben van, ha pusztán az anyagi jólétet vesszük figyelembe? :)
Fogalmad sincs, hogy hol és milyen formában hat rád a nemzetközi zsidóság propagandája. Csak egy videóklipp, csak egy dalszöveg, egy termékmárka... szépen hozzászoksz, aztán szembe jön az utcán valami, és azt hiszed, hogy a saját gondolatod, ami előmászik a szádból. :)
#32:
Habár az is elég komolyan elgondolkodtató, hogy abból a rövidke, ám tartalmas részletből neked csupán az anyagi jólét és javak az, ami megmaradt és felkeltette az érdeklődésed. :)
Se kedvem, se energiám nincs hozzá, így részemről sajnos most buta maradsz. :)
n+1 alkalommal leírtam már csak ezen az oldalon, külön minden egyes liberális gyökérnek. Nincs kedvem még egyszer, főleg hogy most van mit olvasnom is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!