A média és az állam miért így beszél arról, hogy az augusztus 20-i tüzijátékot nem a megszokott helyről csak a dunáról lövik, hanem "kivételesen"a gellérthegyről?
Elég hülyén mondják,ha a dunai helyszíntcértik megszokottnak,a gellért hegyet meg kivételesnek.
Ugyanis.
Nem inkább a gellért hegy lenne a megszokott helyszín? Ha meg egyszer egyszer nem lönek a hegyröl hanem a dunáról akkor a dunát mondják kivételesnek?
Régebben év tizedekig a gellérthegyről lőtték ,meg 2003-tól 2009-ig minden évben a gellérthegyről lőtték. Úgyhogy a gellért hegy lenne a megszokott helyszín. Csak 22010 óta amióta a DRÁGA fidesz van hatalmon azóta vitték le a dunára és minden évben ott van. Elhiszitek,hogy most is csak a dunáról lőnék csak az építkezések miatt tolták arrébb és gondolták legyen a gellért hegy is akkor. De jövőre biztos újra a dunáról lövik de lehet megszeretik a gellérthegyet és jövőre is onnan. Ki tudja. Amíg az mszp volt hatalmon addig mindig a gellértről lőtték és abban az időben 2003-2009 -ig minden évben ugyan az a cég rendezte a tüzijátékot ráadásul akkor nem költötg ilyen sokat a kormány tüzijátékra hanem 10-20 millióval kevesebbet volt mikot 95 milliót költött csak tj-ra és mégis nagyobb és jobb tüzijátékokat rendezett a cég azok akik akkor csinálták. Mióta fidesz van azóta nagyon sokat költenek rá és kisebb maga a tüzijáték is és ez a cég aki mostanában csinálja valahogy nem tud olyat csinálni amilyet azok csinàltak akiket már említettem. De érthető. Én sem tudnék olyat csinálni , ha a tüzijátékom pénzéből lenyulnak és nem is 128 millióba kerül amennyit a média mond hanem csauk kb. 60 millióba de ezt nem mondják. 128 millából olyan nagy tüzijátékot lehetne csinálni hogy akkora hatalmas lenne mint Ausztráliában pl.
Halkan megsúgom ,hogy ami nagyobb rakétát fellőnek olyan nagyobb magasságba nincs darabja 1300 ft-nál több. Értek a szakmához.
Ami tüzijátékok mostanában aug 20-án vannak pesten azok nincsenek több 60-70 milliónál és mégis több mint 100 milliót mond a média.
Jó hosszú lettem.
Tehát miért nem a gellérthegyet mondják megszokottnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!