érzed, hogy a politika rólad szól? Hozzád szól a kormány?
# 10/10 Időpont ma 00:46
Igen, mert a vitya háza mellett épülő stadion az csak olyan spontán véletlen mi? :-D
a puskás akadémia stadionja ne orbáné, az akadémia csapata pedig NBI-es már jó ideje
valahogy nem sikerült kiesniük, pedig a baloldalon már behűtötték a pezsgőt :/
de egyébként nem furcsa neked, hogy az "igazadat" csak demagógokkal tudod megvédeni?
tegnap 23:50
Jó szöveg volt :)
ma 01:02
Az a baj veletek, hogy valaki nyitva tartja a szemét és kitörli belőle a csipát és vannak akik nem és mélyen benyalva tűri a korrupciót csak azért mert szimpatizál az adott párttal és közben leszarjátok, hogy saját nép vagyonából hizlalják magukat és a haverokat... jöhetsz nekem itt a demagógos dumáddal a tény az tény, jaa és mert merészeltem a kedves vezetődet korruptnak nevezni, attól még nem vagyok baloldali...
Esténként te is ilyet szoktál elolvasni a családnak?:)
Én érzem.
Esténként már nem istenkével, hanem Viktorral szoktam beszélni a hüvelykujjamon keresztül, és meghallgat engem! Olykor válaszol is, álmomban, vagy akár ébren is.
# 12/14 Időpont ma 01:02
Öregem, egy ilyen színvonaltalan szar bajnokság első osztályában lenni aztán akkora teljesítmény, hogy kell a falunak egy kétszer akkora stadion mint amennyien lakják. A demagógia az az amit te művelsz. Valódi érv nincs, csak tömény bullshit. Neked nem kilopják már a szemed is, hanem önként és dalolva adod át, úgy, hogy fel sem tűnik.
Csak szólok, hogy egy ilyenért tőlünk nyugatabbra már akasztották volna. De még délre is...
főleg hogy adójóváírásból épült az egész... annyira nem tudtok már mit kitalálni :D
te jó ég neked hogy nem kellemetlen már?
#17/17 Időpont ma 11:51
Magyarul olyan pénzből ami egész nyugodtan mehetett volna például az egészségügybe, vagy az oktatásba :-)
Nekem már rég kellemetlen fidiótákkal beszélgetni, de példaképetek is megmondta, hogy az élet nem habostorta. :-)
ja meg mehetett volna afrikai éhezőkhöz is...
demagóg generátort ismered?
"ja meg mehetett volna afrikai éhezőkhöz is...
demagóg generátort ismered?"
Egy szó mint száz: lett volna jobb helye annak a pénznek Magyarországon belül is, mint a "művészi" felcsúti stadionban.
A debreceni stadion nem volt felesleges; a felcsúti az, illetve egy jóval kisebb költségvetésű szerkezet is bőven megtette volna még egy jó darabig. De látszik rajta, hogy presztízsberuházás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!