Miért záratte be a kormány a két elektronikus zenei rádiót?
A rise fm a napokban szűnt meg.
hogy miért azt nem tudom, nem lehet elérni a rádiót, online.
ha jól tudom a roxy utódja volt, de a sorsára jutott ez is.
A diktátor azt akarja, hogy csak az Ő közmédiájukat hallgassa az ország, hogy mindenki átessen egy alapos agymosáson.
Viktor akar a középpontban lenni, és elvárja, hogy mindenki őt éltesse, istenítse, és hallgassa szónoklatát.
A Klub Rádióval már sikerült megtennie, mert ugye baloldali, vagy független rádióról van szó.
Hallgatnunk kell, ahogy a Fidesz pocskondiázza az ellenzéket, hogy ők milyen hibásak, hogy mindent rosszul csináltak az elmútnyócévben, meg hogy a Fidesz, oly sok "jót" tett a magyarokkal, "Magyarország" megvéd minden gonosztól, csökkent a munkanélküliség, milliók maradtak a családoknak, oszt jónapot.
Persze!
Senki nem veszi be ezt a süket, kamu dumát, amit napi szinten nyomnak a fejünkbe.
A Viktátor korlátozza a szabad információ áramlását, korlátozza a szólás és vélemény nyilvánítás szabadságát!!!
Ez az igazság!!!
Alapvetően megszűnt a rádiókínálat és ez főleg Bpen szembetűnő.
Van a Class fm és az állami adók valamint a keresztény rádiók.
Imára fel testvéreim! :))))
#5/6
Inkább a Keresztény rádiót hallgatnám, mint Orbán Victorescu habzó szájú üvöltözését, és agymosó pofázását.
Hát úgy tűnik hogy az én imám, hacsak részben is, de meghalgattatnak.
3 évig ment a s**r rise fm a kondiban. Reménykedtem, esedeztem, hogy hallgasson már el végre. És lám, megtörtént!
Persze találtak helyette egy másik s**rt, szóval nem teljes az örömöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!