Fideszesek, miért imádjátok a kormányt?
Figyelt kérdés
Mik azok a tettek, amik miatt elvakultan, feltétel nélkül ragaszkodtok OV-hoz és a Fideszhez?2015. máj. 23. 15:27
1/9 anonim válasza:
Mert a Miniszerelnök Úr egy igazi MAGYAR! A sok libsibolsi elakarja adni az országot! Az ország rengeteget fejlődött, csökkent a rezsi, nemsokára EU vezető gazdasága leszünk!
2/9 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd, hogy miben fejlődött az ország?
2015. máj. 23. 15:32
3/9 anonim válasza:
Lemaradásban! Nem elég ez? Telhetetlen tuskó libsi!
4/9 A kérdező kommentje:
De, persze, megteszi
2015. máj. 23. 15:37
5/9 anonim válasza:
Én bíztam bennük, de már csalódtam. Rá kellett jönnöm, egyik sem jobb a másiknál.. Az Orbán meg egyenesen becsavarodott. Most egyik párt sem tetszik, semmit nem tudnék már elhinni, nem is értem miért kell szavazni, úgyis csak saját zsebre "játszanak", az ország meg temeti magát.
6/9 anonim válasza:
mer orbán tete hejre az országot hoyg joban éjünk és el külte a pusztitot aki meg csinálta az álam adóságot 8 év alat.. meg el csökentete a rezsit és jo let a köszbiztosnág. ezér szeretem a fideszbe szavazni :))
7/9 A kérdező kommentje:
#6/6 Troll vagy, vagy csak nem tudsz írni? Amúgy meg igen, visszafizették az adósságot. Azt, amit az első Orbán-kormány idején halmoztak fel. A másik meg ez az "elmúltnyolcév" cucc. Akárhányszor érvelni kéne a Fidesz mellett, mindig ezzel jönnek. Igen, az MSZP is leégette magát és ők is loptak, de nagyságrendekkel kevesebbet, mint a Fidesz.
2015. máj. 23. 15:56
8/9 anonim válasza:
Ez azért most beb*szott, ez k*rvára beb*szott.
Szerinted a Fidesz többet lopott mint az Mszp? Egyáltalán lop?
Ha jól emlékszem Orbán Viktor megadta a kettős állampolgárságot a külföldi magyaroknak, míg Gyurcsány gyűlöli a külföldi magyarokat, mert "elveszik a munkánkat".
És az mszp kormányzása alatt rengeteget fejlődtünk vissza.
És most ezt kell újra építenünk nekünk, a fideszeseknek, és a Fidesznek.
Amit a baloldal tönkre tett.
Az EU kiakar minket zsákmányolni, a menekülteket egy 10 milliós országba akarják rakni? Hát ezt a Junckert lekéne fejezni komolyan. Amekkora idióta megérdemli.
9/9 anonim válasza:
Amúgy meg egyik libsi se merje leírni hogy nincs demokrácia, főleg te kérdező miután lemerted írni egyáltalán azt hogy "K*pd be Viktor!"
K*pd be te, b*szódj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!