Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett Magyarországon...

Nemzeti_Harcos kérdése:

Miért lett Magyarországon ekkora divat a nemzetellenesség?

Figyelt kérdés
Úton-útfélen azt látni/hallani, hogy a magyar emberek gyűlölik és lenézik egymást és a nemzetüket. Ha itt kiírok egy kérdést, hogy az általam elképzelt világ jobb lenne-e, csak leoltogat mindenki. Az árpádsávos zászló az átlag magyar emberben gyűlöletet kelt, ahelyett, hogy büszke lenne nemzeti jelképére. A magyar filmek nézése, és a magyar zenék hallgatása szinte cikinek számít már. Az emberek többsége David Guettát és Kanye Westet hallgat ahelyett, hogy elővennének olyan klasszikusokat, mint az Időgép és az Omega, és azt is oltogatják aki ezt teszi. Úgy gondolom, hogy ezeknek a dolgoknak a megoldása a nyugati kultúra elűzése, és az EU-ból való kilépés lenne, illetve a fiatalok átnevelése a militarizmusra, bajtársiasságra, nemzetiességre. Na de a lényeg, amiért ezt a kérdést is kiírtam: vajon mi lehet az oka a nemzetellenesség ilyen mértékű feltörésének? A liberalizmus?

2015. aug. 13. 20:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
8%

„Semmi közöm a wartburgos idiótához! Miért kell rögtön egy kalap alá venni, és megbélyegezni a változást akaró nacionalista embereket?”

Ne tagadd!Átlátunk a szitán. :D

2015. aug. 13. 22:15
 32/38 anonim ***** válasza:
57%
Rájöttem. A kérdező tényleg nemzeti harcos, csak éppen nem magyar nemzeti, hanem OROSZ!!!!!
2015. aug. 13. 22:19
 33/38 anonim ***** válasza:
Én tegnap vagyis pontosan ma éjjel hosszan leírtam mivel nem értek egyet. Most csak a zenére, azért mert te szereted az Omegát és az Időgépet azért ne tegyünk már úgy, mintha az elmúlt 20-30 évbe nem lettek volna más magyar énekesek és magyar együttese. Most nem kell lenézni a mai fiatalokat csak azért, mert hallgatnak külföldi zenét. Érdekesen módon rengeteg magyar előadó képest teltházas koncerteket adni, ahol sok a fiatal. Amúgy nem tudom, hogy te hol élsz, itt Egerbe sohasem volt ciki se a magyar film, se a magyar zene, különben nem rendeznék meg a FesztEgert, amin csak magyar zenekarok szoktak játszani és rengeteg ember megy el korosztálytól független, de legnagyobb számba a fiatalok képviseltetik magukat.
2015. aug. 14. 00:01
 34/38 anonim ***** válasza:
Amúgy szívesen várom válaszod, mind "Jobb lenne, ha ilyen lenne az élet Magyarországon?" illetve itt is, hogy az érveimet megcáfold illetve érdeklődve várom azt, hogy ha nincs igazam, akkor miért nincs.
2015. aug. 14. 00:21
 35/38 anonim ***** válasza:
Gondolom, mert a nemzetiek olyan mániákusok, mint te, ami meg nem jön be egy mezei, normális embernek.
2016. jan. 8. 01:34
 36/38 anonim ***** válasza:
65%

Az árpádsávos zászlót a nyilasok bemocskolták, sajnos. Amúgy pl. nekem sokkal jobban tetszik mint a trikolorunk.

A magyar film mint olyan, egy rakás trágya, gyakorlatilag nézhetetlen, élvezhetetlen szemét mind, egytől egyig. Modoros, erőltetett, pocsék szinészi játék, szörnyű dialógusok, nevetséges operatőri munka.

A magyar zene régen jó volt, sőt, nagyon jó, legalábbis a könnyűzene, kivált a rock. De ma már bőgőmajmok, lakodalom lajosok, egynyári verebek kornyikálnak. Egy-egy üdítő kivétel akad, Rúzsa Magdi, Keresztes Ildikó és néhány hasonló személyében, de nekik is csak a hangjuk jó, a zenéik, amit előadnak, már nem annyira.

A nyugati kultúrát csak ne űzd el sehova, ami itt élvezhető volt, az szinte csakis annak majmolásából jött létre.

Az EU-ból akár ki is léphetsz, 500 forinttal én is támogatom a távozásodat. Mi azért még egy kicsit maradnánk. Elvégre, ez a hazánk.

A liberalizmus egy szemétség, majd' minden liberális vagy tróger, vagy hibbant. Emellett a nacionalizmus is az idióták menedékháza, amely semmi jóra nem vezetett eddig, sőt, ennek köszönhető, hogy magyarország ma akkora amekkora és nem nagyobb.

Nacionalistának érdemes lenni, módjával, építő jelleggel, hagyomány ápolásával, de nem mellveregetéssel, mások ócsárlásával és nem mások kirekesztésével, nemzetietlennek bélyegzésével, mert a középen állók is emberek, nekik sem biztos, hogy tetszik az, hogy nemzetietlennek, hazaárulónak tartják őket azok, akiket eddig a liberálisok rekesztettek, vagy gúnyoltak ki, csak azért, mert Ők nem árvalányhajas tökfödővel masíroznak minden vasárnap reggel a templomba.

Nem mindenki úgy éli meg a magyarságát, ahogy a magukat mélymagyarnak tartók teszik. Ezt tiszteletben kellene tartani. Ettől ők nem lesznek rossz magyarok, se rosszabbak, csak egyszerűen mások mint pl. te.

2016. jan. 8. 05:03
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Az erdélyiekkel való nagy összeborulás, a múltba révedés, a mellveregetés, hogy hőj, mekkora nagy tetteket vittünk mi egykor végbe kezdetű kirohanások éltetik a nemzetet, hanem a tettek. 10 ezer csíksomlyói búcsú sem emelt annyit a Magyarság fényén, mint egyetlen egy találmány, a Rubik kocka. Nem azt mondom ezzel, hogy a Csíksomlyói búcsú felesleges, nem az. Csak azt, hogy attól nem leszünk sem szebbek, sem jobbak, a Rubik kocka előtt viszont kalapot emelt a világ.

Te sem keseregj, mert az nem ér sokat, inkább gondolkozz és tégy, ha azt akarod, hogy a nemzet sorsa jobbra forduljon. Találj ki te is egy "Rubik kockát" vagy egy "Túró Rudit" és hidd el, minden magyarnak jobb lesz, nem csak neked.

2016. jan. 8. 05:11
 38/38 anonim ***** válasza:
36%

Nincs nemzetellenesség. Max a te felfogásod a nemzetről nem mindenkinek tetszik. Ugyanis én nem attól vagyok magyar, hogy a mellkasomat verve magyarkodok, körülvéve magamat magyar dolgokkal, hogy mindenki lássa, mekkora magyar vagyok. Külsőségek nélkül kérdező, senki nem hinné el neked, hogy magyar vagy? A jó magyar filmeket a többség szereti, és az Omegat is.

A militrizmusodat dugd fel magadnak, elvesztettetek két világháborút, és Trianon is a nacionalistáknak köszönhető. Emberszámba kellett volna venni a kisebbségeket. Úgyhogy ezt ne kenjetek a liberálisokra.

Bajtársiasság sem kell, nem készülünk háborúra.

2016. jan. 25. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!