Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett Magyarországon...

Nemzeti_Harcos kérdése:

Miért lett Magyarországon ekkora divat a nemzetellenesség?

Figyelt kérdés
Úton-útfélen azt látni/hallani, hogy a magyar emberek gyűlölik és lenézik egymást és a nemzetüket. Ha itt kiírok egy kérdést, hogy az általam elképzelt világ jobb lenne-e, csak leoltogat mindenki. Az árpádsávos zászló az átlag magyar emberben gyűlöletet kelt, ahelyett, hogy büszke lenne nemzeti jelképére. A magyar filmek nézése, és a magyar zenék hallgatása szinte cikinek számít már. Az emberek többsége David Guettát és Kanye Westet hallgat ahelyett, hogy elővennének olyan klasszikusokat, mint az Időgép és az Omega, és azt is oltogatják aki ezt teszi. Úgy gondolom, hogy ezeknek a dolgoknak a megoldása a nyugati kultúra elűzése, és az EU-ból való kilépés lenne, illetve a fiatalok átnevelése a militarizmusra, bajtársiasságra, nemzetiességre. Na de a lényeg, amiért ezt a kérdést is kiírtam: vajon mi lehet az oka a nemzetellenesség ilyen mértékű feltörésének? A liberalizmus?

2015. aug. 13. 20:41
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudom mit háborodsz fel, hogy a wartburgos sráchoz hasonlítanak, ő is a múltban akar élni. Te is azzal a zászlóval amit évtizedek óta nem használunk, azokkal a filmekkel és zenékkel amiket évtizedekkel ezelőtt csináltak, azzal a kötelező katonasággal amit évtizedek óta megszüntettek, az EU-tagságról nem is beszélve, ezek valóban csakis a fejlődés, a jövőbe haladás lépései.
2015. aug. 13. 21:30
 22/38 anonim ***** válasza:
77%

"Úgy gondolom, hogy ezeknek a dolgoknak a megoldása a nyugati kultúra elűzése, és az EU-ból való kilépés lenne, illetve a fiatalok átnevelése a militarizmusra, bajtársiasságra, nemzetiességre."

Ezzel kb 10-20 év alatt kiirtanád a nemzetet, te Nemzeti_Harcos. :)

2015. aug. 13. 21:31
 23/38 anonim ***** válasza:
18%

"Semmi közöm a wartburgos idiótához! Miért kell rögtön egy kalap alá venni, és megbélyegezni a változást akaró nacionalista embereket?"

Mert az vagy. Legalább ne hazudnál.

Pontosan azt irkálod, amit ő is szokott.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__7..

2015. aug. 13. 21:38
 24/38 A kérdező kommentje:
Semmi közöm a Wartburgos kérdezőhöz! Az is nyugati! Ha rajtam múlna, a Moszkvics és a Zaporozsec lenne a magyarok autója!
2015. aug. 13. 21:40
 25/38 anonim ***** válasza:
51%
Csak kibújt a szög a zsákból, a nagy nemzeti tudat azt jelenti, hogy legyünk oroszok :D
2015. aug. 13. 21:42
 26/38 A kérdező kommentje:
Az oroszokban legalább megvan még az a hazafiasság és nacionalizmus, ami a nyugatiakból rég kiveszett!
2015. aug. 13. 21:43
 27/38 anonim ***** válasza:
83%
Ja meg az öngyilkosságra és az alkoholizmusra való hajlam, de ki mit tart értéknek.
2015. aug. 13. 21:44
 28/38 Beltazor91 ***** válasza:
82%

Miért is érték a nacionalizmus és mennyire kell valakinek nacionalistának lenni?

Én pl nem mennék el katonának, ha Háború törne ki, de attól még válogatott meccseken buzdítom csapatunkat és önkénteskedek is hogy segítsek rászorulókon.

2015. aug. 13. 21:54
 29/38 anonim ***** válasza:
46%

"Az oroszokban legalább megvan még az a hazafiasság és nacionalizmus, ami a nyugatiakból rég kiveszett!"

Akkor takarodj ki hozzájuk, minket meg hagyj békén a baromságaiddal!

2015. aug. 13. 21:56
 30/38 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, a válaszaidban folyamatosan öngólokat rúgsz. Inkább menj aludni, jó éjszakát!

Ja, és mivel nem értettem egyet veled, természetesen büdösliberális vagyok, nem is próbálom tagadni.

2015. aug. 13. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!