Új kórház épül, és az egyik másik is megújul, de vajon tényleg korszerű lesz?
Ugye egy korháznak modernnek kell lennie. Ezért is újítjuk fel őket és ha építünk újat, akkor sem egy Délit építünk.
Ugye amikor az ember kórházba megy, sokszor napokat tölt ott. Több dolog is van amitől korszerű lenne egy ilyen "kórház". Most a legfőbb okát a technológiai és műtői dolgokat felejtsük el, mert az nem ránk tartozik.
Viszont én még nem láttam olyan kórházat, ahol lenne zárható szekrény. Sőt... WiFi vagy internet kapcsolatot sem, hamár az ember sokszor úgy fekszik bent, hogy már rég hazamenne, de nem lehet, vagy szimplán eltört a lába, stb.
De ugye a legnagyobb gond mindenkinek hogy mindenkit megöl az unalom, ezért is látogatják meg oly sűrűn őket, hogy addig se unatkozzanak.
Az meg külön más dolog, hogy sokan lopnak. Vajon ezekre, és az ehhez hasonló egyéb dolgokra is figyelni fognak?
Csak olyan kórházak épülnek, újulnak, melyek vezetői Fidesz közeli...
CSAK azok kapják rá a támogatást.
Remélhetőleg hamarosan az összes Budapesti kórház megújul, ami szükséges.
Délpesti még az ami úgy szerintem majdnem egyenlő a katasztrófával. Persze most a Budai oldalon lévők prioritást élveznek hisz ott tényleg gáz van, ezért megy oda a nagykórház és a Szent János ha jól hiszem lesz felújítva.
# 12 oké van abban vlami amit írsz, de
ugyan olyan károsak ezek az emberek, akiket oda raknak, csak azért mert "fidesz közeliek", személyes tapasztalatokkal tudom alátámasztani, mennyire buta emberek kaphattak vezetői beosztást
minden párt a saját kis embereit tőkésíti..
visszatérve a kórházakra, volt szerencsétlenségem látni a vancouveri kórházat, itt egyesek szívrohamot kapnának a különbségektől. remélem vlaha elérjük azt a szintet ami ott van. ( kb mint itthon egy több csillagos szálloda)
jah és ott sem volt a kórház területén Wifi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!