Magyarországon hol lesz az első No-Go Zone?
Nem tudom, de tény, hogy Sormáson ha (vagyis nem ha, mert már csak az engedélyre várnak, állítólag két héten belül megépül a láger) megépül, akkor ott lesz egy az biztos.
Egyébként alig várom, hogy a cigányok és a menekültek összebalhézzanak. Lesz itt hamarosan olyan polgárháború, hogy nem igaz. Remélhetőleg én is már Ausztriából fogom majd nézni az eseményeket.
3: Igaz én egy éve jártam durván utoljára Győrben, de akkoriban biztonságos volt. Ennyit romlott ott a helyzet? Először a Rába part, aztán most ez? Már a Rába parton sem lehetett nyugodtan lenni, mert a négerek zaklatták a lányokat folyamatosan, pedig szerettem ott üldögélni.
8: Nem. Az konkrétan az új honfoglalás kelléke. Fegyverrel és gyerekzsivajjal lehet országot foglalni. Lásd Románia, Szlovákia, stb. stb.
Már vannak.
Tiszabő, Tiszabura, Fegyvernek, Tiszaroff, Tiszagyenda egyes részeire, ha fehér ember bemegy, hatványozottan nagyobb az esély arra, hogy bűncselekmény áldozata lesz.
De ugyanilyen volt régen az Illatos út a IX. kerületben, jelenleg Budapesten a Hős utca, Práter utca, Népszínház utca belső része.
14: Én is azért írtam Sormást, mert nagykanizsai vagyok és lakik ismerősöm Sormáson. Azt várom, hogy mikor jönnek be majd a városba és lopnak mindent el, ami mozdítható...
Ezért veszélyesek, mert nekik már minden mindegy. Nem félnek a törvénytől... Egyik budapesti ismerősnek ellopták már a ruháit a szárítóról például és ez még csak a kezdet.
Én meg félek, hogy reagálnék, ha távol lennék, miközben történik valami velük...Pedig mennem kellene...
De láttam érdekes sztorikat, bementek kertbe piknikezni, leeni körtét, agresszív kutya se zavarta őket, ott éjszakáztak. Ezek fel se fogják, mi az a kerítés és magántulajdon, mi?
"Történt már bármilyen attrocitás magyarok ellen?"
Úgy szokott egyébként lenni, hogy ezek az elsők tündérien aranyosak, veszélytelennek tűnnek, lehet, azok is, de azok, akik közülük itt maradnak Magyarországon és gyermekük születik, majd azoknak is gyermeke születik, na azok már egyszerűen természetesnek veszik, hogy leköpjék az őshonos idős magyart, mert nem tiszteli őt, a jöttmentet vagy akár meg is öljék némi pénzért.
16: Az hagyján. Belsős információ: úgy néz ki, hogy valami egészségházat is csinálnak ezeknek a laktanyából. Sőt, bónuszként a Kiskanizsa melletti lőteret (vagy micsodát) is felhasználnák táborépítésre.
Brutális, hogy mi lesz itt két-három hónapon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!