Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megkérdezhetem azoktól, akik...

Megkérdezhetem azoktól, akik szerint ma annyira jó Magyarországon élni, hogy mi olyan jó, ami ezelőtt nem volt meg?

Figyelt kérdés

Csak mert én nem sok javulást látok.

Sőt, ha azt vesszük, akkor évről-évre kevesebbet tud vásárolni az ember ugyanannyi pénzből, miközben a fizetések valahogy nem nőnek az árakkal együtt.

Akkor mi is annyira jó?

2015. aug. 11. 23:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Illetve a szemétdíj rezsicsökkentése, ami Egerbe annyira jó sikerült, hogy bár pár százalékkel csökkent, de azt az eddigi félév helyett, negyedévente kell fizetni.
2015. aug. 12. 00:28
 12/23 anonim ***** válasza:
a régi rendszeres nem lesz gázáremelés helyett bármi jó szerintem
2015. aug. 12. 00:39
 13/23 anonim ***** válasza:
"úgy tűnik még mindig nem jött rá a magyar, hogy nem fizetésből kell élni..." akkor mégis miből?
2015. aug. 12. 00:46
 14/23 anonim ***** válasza:
7%
Nagycsaládos vagyok, egyetemi végzettséggel és magas jövedelemmel. Tőlem ne várd, hogy visszasírom azt az időszakot.:-) Ha eltekintünk az anyagi dolgoktól, akkor a rendőrattack jut eszembe, nekem nem hiányzik, hogy a legkisebb gyerekem rettegve bőgjön a hátsó ülésen, mert az Andrássyn egyszer csak a kocsi előtt terem egy szakasz ordítozó rohamrendőr, akik a nemzet böszméjét akarják védeni tőlünk, egyszerű közlekedőktől.
2015. aug. 12. 00:57
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Kevésbé gőgös és mocskolódó bagázs volt az akkori kormány.
2015. aug. 12. 07:13
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

"Nagycsaládos vagyok, egyetemi végzettséggel és magas jövedelemmel. Tőlem ne várd, hogy visszasírom azt az időszakot.:-)"

Több ilyen barmunk van...

2015. aug. 12. 07:40
 17/23 anonim ***** válasza:
16-os szánalmas vagy.... De látom itt azok lesznek lepontozva, aki nem sírják vissza az országot teljes erővel, a globáltőke teljes támogatásával KIÁRUSíTANI akaró gyurcsány-rezsimet. Ja az nem érdekes, csak csak hogy mennyi hamburgert vehetsz.
2015. aug. 12. 08:04
 18/23 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb kiárusítani, minthogy szimplán ellopják.
2015. aug. 12. 08:30
 19/23 anonim ***** válasza:

Javulás az nem volt, de drasztikus romlás se mint pl. Svédországban. Még mindig nem kell futni az arabok és a fekák elől, hogy ne erőszakoljanak meg fényes nappal 30 ember előtt, úgy, hogy senki nem tesz semmit, még a rendőrség sem.

Nem lett jobb, de nem is lett rosszabb Magyarország (jó Győr meg Csongrád-ban azért vannak gondok, de még az is hagyján ahhoz képest ami a kinti liberalizmusban van)

2015. aug. 12. 10:56
 20/23 anonim ***** válasza:
Nos, 16-os, lehet, hogy szánalmasnak tartasz (szíved joga), ettől még a helyzet az, hogy én remekül érzem magam, te meg sz@rul.:D
2015. aug. 12. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!