Illetve a szemétdíj rezsicsökkentése, ami Egerbe annyira jó sikerült, hogy bár pár százalékkel csökkent, de azt az eddigi félév helyett, negyedévente kell fizetni.
2015. aug. 12. 00:28
12/23 anonim válasza:
a régi rendszeres nem lesz gázáremelés helyett bármi jó szerintem
2015. aug. 12. 00:39
13/23 anonim válasza:
"úgy tűnik még mindig nem jött rá a magyar, hogy nem fizetésből kell élni..." akkor mégis miből?
2015. aug. 12. 00:46
14/23 anonim válasza:
Nagycsaládos vagyok, egyetemi végzettséggel és magas jövedelemmel. Tőlem ne várd, hogy visszasírom azt az időszakot.:-) Ha eltekintünk az anyagi dolgoktól, akkor a rendőrattack jut eszembe, nekem nem hiányzik, hogy a legkisebb gyerekem rettegve bőgjön a hátsó ülésen, mert az Andrássyn egyszer csak a kocsi előtt terem egy szakasz ordítozó rohamrendőr, akik a nemzet böszméjét akarják védeni tőlünk, egyszerű közlekedőktől.
2015. aug. 12. 00:57
15/23 anonim válasza:
Kevésbé gőgös és mocskolódó bagázs volt az akkori kormány.
2015. aug. 12. 07:13
16/23 anonim válasza:
"Nagycsaládos vagyok, egyetemi végzettséggel és magas jövedelemmel. Tőlem ne várd, hogy visszasírom azt az időszakot.:-)"
Több ilyen barmunk van...
2015. aug. 12. 07:40
17/23 anonim válasza:
16-os szánalmas vagy.... De látom itt azok lesznek lepontozva, aki nem sírják vissza az országot teljes erővel, a globáltőke teljes támogatásával KIÁRUSíTANI akaró gyurcsány-rezsimet. Ja az nem érdekes, csak csak hogy mennyi hamburgert vehetsz.
2015. aug. 12. 08:04
18/23 anonim válasza:
Még mindig jobb kiárusítani, minthogy szimplán ellopják.
2015. aug. 12. 08:30
19/23 anonim válasza:
Javulás az nem volt, de drasztikus romlás se mint pl. Svédországban. Még mindig nem kell futni az arabok és a fekák elől, hogy ne erőszakoljanak meg fényes nappal 30 ember előtt, úgy, hogy senki nem tesz semmit, még a rendőrség sem.
Nem lett jobb, de nem is lett rosszabb Magyarország (jó Győr meg Csongrád-ban azért vannak gondok, de még az is hagyján ahhoz képest ami a kinti liberalizmusban van)
2015. aug. 12. 10:56
20/23 anonim válasza:
Nos, 16-os, lehet, hogy szánalmasnak tartasz (szíved joga), ettől még a helyzet az, hogy én remekül érzem magam, te meg sz@rul.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!