Mit szólnátok ha a nemzeti dohányboltok után most nemzeti bordélyházak létesülnének?
Duenna!
Más elképzeléseink vannak arról, hogy mi a "normális" és mi nem az. Amúgy is ki szabja meg, hogy mi számít annak és mi nem? Szóval ha én hétvégente eljárok szórakozni, ott alkoholt fogyasztok, esetleg kipróbálok valamilyen könnyű drogot, és netalántán egyszer élek a prostitúció intézményével is, akkor én már aberrált és nemnormális embernek vagyok minősítve? Tehát akkor ilyen dolgokat kipróbálni nemnormálisság, viszont elítélni és lenézni azokat akik élne ezekkel már normális emberi hozzáállás?
"nincs szükségük a prostitúcióra, mert mindent megkaphatnának a testi-lelki társuktól ingyen és boldogan, amire vágynak, csak ahhoz nem prűden kell hozzáállni, hanem értelmesen és nyitottan."
Azért megnézném, mit szólnál, ha a "testi-lelki társad" egy szép napon előállna azzal a kéréssel, hogy az ágyban szeretne téged istenesen, könyékig megöklözni, megkorbácsolni, majd partiba vágni tíz emberrel, miközben kameráz.
Ne ellenkezz, ne legyél prűd, "értelmesen és nyitottan" állj a kérdéshez. :))
Sokan azért járnak prostihoz, mert a feleségük nem hajlandó néhány dolgot megtenni, amit a férje kér, de nem is szabad erőltetni, ha nem akarja az asszony, mert az lelketlenség.
Amúgy ott vannak még a biszexuálisok, akik mindkét nemre vágynak. Ha a feleség megszakad a nagy odaadásban és kérésteljesítésben, akkor se nő a lába között az a bizonyos. Szóval ezt benézted.
Az állam ebből is pénzt akarna, csak azzal nem számolnak, hogy az emberek nem valami tárgyak, hogy fogják és beviszik a dohányboltba és eladják.
Hiába lennének nemzeti bordélyok vagy ilyesmi, ha mondjuk adót kérnének, meg áfát, akkor úgy se sok prostituált menne azon az úton, hanem maradna minden ahogy eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!