Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki pénzeli a Jobbikot?

Ki pénzeli a Jobbikot?

Figyelt kérdés

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet Vona Gábor mármár rendszeres vendége a szélsőliberális MTV-nek (ex-napkelte)?

Miért siklik el a szélsőliberális média (újság,Tv,internet)a Jobbik bűncselekményekben való érintettsége felett (Keszthely Jobbik elnök,Magyarok nyilai)?

Miért volt fontos a "kezdetekben" tudatni-többekközött-a szélsőségesekkel,hogy a jobbik az ő pártjuk,ha ma már szinte nem is hallani ilyenről.

Utolsó kérdés tehát:

Milyen-Jobbikon kívüli-érdekek fűződhetnek a Jobbik választási szerepléséhez?

(egy pártfüggetlen(!) és bizonytalan jobboldali)

2010. márc. 8. 19:10
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
82%
Rengeteg önzetlen egyszerű Magyar ember is körül veszi a Jobbikot és ez rettenet leviszi a kampány költségekeit. Innen látszik hogy mi mindenre képes egy tömeg ha nem szét húz hanem összefog. Ilyennek ismerték a Magyarokat a földön.Többek között nem fizetnek a szavazatokért mint pl:mszp ugye a mi pénzünkből....A Jobbik ebben is bevezetett egy új rendszert a politikában.....évek óta nyomja a szívemet az hogy ne te meg én ill. a nép fizesse meg azt hogy a politikusaink egymást tiporva harcolva játsszák használják a drága kis pénzünket a kampányaikra, amit költhetnének inkább okosabb dolgokra pl:kórházak, gyermekkorházak, idősek otthona vagy bár milyen szeretet otthonra stb. sorolhatnám. Engem a te helyedben inkább ez izgatna hogy a mi pénzünkkel konkrétan mit csinálnak ezek az idióták. Az hogy honnan szerzi a Jobbik a támogatást.....most még nem lényeges dolog...mert ez olyan mint ha megkérdeznéd a szomszédjaidat hogy te miből élsz???? Fogadjunk a 80% nem szívesen válaszolna vagy a 90% nem mondana igazat ... Javasolnám ne azoknak a zsebébe turkáljunk amihez semmi közünk, hanem azokéban akik kopasztják a mi pénztárcánkat!
2010. márc. 8. 21:33
 22/48 anonim ***** válasza:
21%

Gyanítható, hogy az oroszok és az irániak pénzelik őket. Majd kiderül.

"Milyen-Jobbikon kívüli-érdekek fűződhetnek a Jobbik választási szerepléséhez? "

A szomszédos országok alighanem érdekeltek ebben, mivel az antiszemita, rasszista, szélbalos-atiglobál Jobbik parlamenti léte kitűnő eszköznek bizonyul majd számukra Magyarország minél tökéletesebb lejáratásához.

2010. márc. 8. 22:50
 23/48 anonim ***** válasza:
65%

Zajonganak a ZSIDESZ támogatói!:) Mit gondoltok, két törpepárti ciklus után hogy került Likud Kolompár Orbán Viktor alá az egész magát konzervatívnak mondó jobboldal?:)

Elárulom, izraeli pénzből, ők rendelték mögéjük a pénzt és a kapcsolatokat. Az egykori konzervatívok meg szépen befeküdtek megélhetési politikusnak.

2010. márc. 8. 23:05
 24/48 anonim ***** válasza:
12%

Zajonganak a ZSIDESZ támogatói!

Legalább ne legyél ennyire feltűnően kommunista.

Kedves jobbikosok, kérlek titeket, hogy akik nem az mszp-ből vándoroltatok át, vagy nem voltatok tagjai a kisznek, ne hívjátok a Fideszt zsidesznek. Ez ugyanis köztudottan kiszes kifejezés volt. Nem is tudom, hogy honnan szedtétek elő újabban.

Ja, hogy ilyen tagja nincs a jobbiknak? Ez elég szomorú lenne...

2010. márc. 9. 11:23
 25/48 anonim ***** válasza:
86%
Én ismerek olyan külföldön élő magyarokat akik támogatják rendszeresen a Jobbikot, őket még érdekli Magyarország sorsa...
2010. márc. 9. 13:10
 26/48 anonim ***** válasza:
16%

"Zajonganak a ZSIDESZ támogatói!:) Mit gondoltok, két törpepárti ciklus után hogy került Likud Kolompár Orbán Viktor alá az egész magát konzervatívnak mondó jobboldal?:)"

Zsideszezzél, likudozzál csak nyugodtan, Kedves Válaszoló! Röhögök, ahogyan a rasszista, antiszemita válaszaiddal taposod befelé a pártodat a mocsokba! Csak így tovább, hajrá!

2010. márc. 9. 13:23
 27/48 anonim ***** válasza:
73%

"a rasszista, antiszemita válaszaiddal"

aj aj megint felrakták a rasszista szemita lemezt :DDDD

2010. márc. 9. 14:01
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

,,aj aj megint felrakták a rasszista szemita lemezt :DDDD"

Viszont most teljesen jogosan! Bár én is Jobbik szimpatizáns vagyok, még sem szoktam a Fideszt Zsidesznek nevezni, mert tartom valamire mások véleményét is. Ha ők nem szeretnének radikális változást, akkor miért ne szavazhatnának másra? Ezt kéne nektek/nekünk is megérteni, nem csak a Jobbik létezik a világon, van akinek eltér a nézeteitől a párt programja, mert pl érdekelt abban hogy ne szűnjön meg a Jabil Tiszaújvárosban ezzel 5200 embert munkanélkülivé téve. (Egy Jobbikos véleménye)

Szebb Jövőt!

2010. márc. 9. 16:46
 29/48 anonim ***** válasza:
38%
Főleg mert a "Zsidesz" kiszes találmány... már csak elvből se mondjon ilyet egy magát jobboldalinak tartó ember...
2010. márc. 9. 17:47
 30/48 anonim ***** válasza:
97%
Többek közt én. Havi 500ftal. Van ezzel valami gondod? :)
2010. márc. 11. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!