Ki pénzeli a Jobbikot?
Kapcsolódó kérdések:
Hogy lehet Vona Gábor mármár rendszeres vendége a szélsőliberális MTV-nek (ex-napkelte)?
Miért siklik el a szélsőliberális média (újság,Tv,internet)a Jobbik bűncselekményekben való érintettsége felett (Keszthely Jobbik elnök,Magyarok nyilai)?
Miért volt fontos a "kezdetekben" tudatni-többekközött-a szélsőségesekkel,hogy a jobbik az ő pártjuk,ha ma már szinte nem is hallani ilyenről.
Utolsó kérdés tehát:
Milyen-Jobbikon kívüli-érdekek fűződhetnek a Jobbik választási szerepléséhez?
(egy pártfüggetlen(!) és bizonytalan jobboldali)
Gyanítható, hogy az oroszok és az irániak pénzelik őket. Majd kiderül.
"Milyen-Jobbikon kívüli-érdekek fűződhetnek a Jobbik választási szerepléséhez? "
A szomszédos országok alighanem érdekeltek ebben, mivel az antiszemita, rasszista, szélbalos-atiglobál Jobbik parlamenti léte kitűnő eszköznek bizonyul majd számukra Magyarország minél tökéletesebb lejáratásához.
Zajonganak a ZSIDESZ támogatói!:) Mit gondoltok, két törpepárti ciklus után hogy került Likud Kolompár Orbán Viktor alá az egész magát konzervatívnak mondó jobboldal?:)
Elárulom, izraeli pénzből, ők rendelték mögéjük a pénzt és a kapcsolatokat. Az egykori konzervatívok meg szépen befeküdtek megélhetési politikusnak.
Zajonganak a ZSIDESZ támogatói!
Legalább ne legyél ennyire feltűnően kommunista.
Kedves jobbikosok, kérlek titeket, hogy akik nem az mszp-ből vándoroltatok át, vagy nem voltatok tagjai a kisznek, ne hívjátok a Fideszt zsidesznek. Ez ugyanis köztudottan kiszes kifejezés volt. Nem is tudom, hogy honnan szedtétek elő újabban.
Ja, hogy ilyen tagja nincs a jobbiknak? Ez elég szomorú lenne...
"Zajonganak a ZSIDESZ támogatói!:) Mit gondoltok, két törpepárti ciklus után hogy került Likud Kolompár Orbán Viktor alá az egész magát konzervatívnak mondó jobboldal?:)"
Zsideszezzél, likudozzál csak nyugodtan, Kedves Válaszoló! Röhögök, ahogyan a rasszista, antiszemita válaszaiddal taposod befelé a pártodat a mocsokba! Csak így tovább, hajrá!
"a rasszista, antiszemita válaszaiddal"
aj aj megint felrakták a rasszista szemita lemezt :DDDD
,,aj aj megint felrakták a rasszista szemita lemezt :DDDD"
Viszont most teljesen jogosan! Bár én is Jobbik szimpatizáns vagyok, még sem szoktam a Fideszt Zsidesznek nevezni, mert tartom valamire mások véleményét is. Ha ők nem szeretnének radikális változást, akkor miért ne szavazhatnának másra? Ezt kéne nektek/nekünk is megérteni, nem csak a Jobbik létezik a világon, van akinek eltér a nézeteitől a párt programja, mert pl érdekelt abban hogy ne szűnjön meg a Jabil Tiszaújvárosban ezzel 5200 embert munkanélkülivé téve. (Egy Jobbikos véleménye)
Szebb Jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!