Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki pénzeli a Jobbikot?

Ki pénzeli a Jobbikot?

Figyelt kérdés

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet Vona Gábor mármár rendszeres vendége a szélsőliberális MTV-nek (ex-napkelte)?

Miért siklik el a szélsőliberális média (újság,Tv,internet)a Jobbik bűncselekményekben való érintettsége felett (Keszthely Jobbik elnök,Magyarok nyilai)?

Miért volt fontos a "kezdetekben" tudatni-többekközött-a szélsőségesekkel,hogy a jobbik az ő pártjuk,ha ma már szinte nem is hallani ilyenről.

Utolsó kérdés tehát:

Milyen-Jobbikon kívüli-érdekek fűződhetnek a Jobbik választási szerepléséhez?

(egy pártfüggetlen(!) és bizonytalan jobboldali)

2010. márc. 8. 19:10
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
88%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:28

Igen, ez így van. A szórólapjaikat én is itthon nyomtattam ki, és dobáltam szét a környéken. Nem ballagtam be a helyi Jobbik irodába - ami egy magánlakás, így azért sem kell fizetni - hogy kéne ennyi meg ennyi szórólap...

2010. márc. 8. 19:41
 12/48 anonim ***** válasza:
74%

"a Jobbik bűncselekményekben való érintettsége felett (Keszthely Jobbik elnök,Magyarok nyilai)? "

na na na

Keszthely Jobbik elnök lemondott... nem közölte a jobbikkal hogy börtön viselt volt mikor kiderült kidobták a pártból

Magyarok nyilai 1 hangfelvételen kívül semmi más nincs

és arról miért nincs szó hogy pl Lendvai Ildikó kampányfőnöke éppen jogerős börtönbüntetését tölti valamikor most szabadul...

szóval azért ekkora "Jobbik bűnöket" nem kéne írni...

2010. márc. 8. 19:45
 13/48 A kérdező kommentje:

19:45! Igazad van,a csúsztatásaim csak a tájékozatlanságom miatt volt.Elnézést ezért a Jobbiktól!

...de ugye mind a ketten tudjuk,hogy ennél sokkal(!)kevesebbre is ráharapott már bizonyos esetekben a "tisztelt" média,...most vajon miért nem?

2010. márc. 8. 19:52
 14/48 anonim ***** válasza:
79%

Na, egy normális kérdező, bár a kérdése nagyon provokatív.

Igenis, Hajrá Jobbik!

2010. márc. 8. 20:10
 15/48 A kérdező kommentje:
20:10! Üdvözöllek! Nem akarok én senkit provokálni,csupán elgondolkodtatni azokról a dolgokról,amik engem is foglalkoztatnak a Jobbikkal kapcsolatban.(amúgy pont attól tartottam,hogy provokációnak fogjáktok tekinteni)
2010. márc. 8. 20:17
 16/48 anonim ***** válasza:
16%
A begyöpösödött burzsoázia, a mélymagyar/félhülye újgazdagok, különféle radikális társadalomellenes elemek pénzelői és egyéb nép ellenségei.
2010. márc. 8. 20:33
 17/48 anonim ***** válasza:
70%

"A begyöpösödött burzsoázia, a mélymagyar/félhülye újgazdagok, különféle radikális társadalomellenes elemek pénzelői és egyéb nép ellenségei."

gondolom ezt te se gondoltad komolyan :-)

2010. márc. 8. 20:37
 18/48 anonim ***** válasza:
60%

Nem lehet tudni. Csak azt, hogy valakitől kapnak... Még ha az oroszoktól, az a jobbik :-) eset. De hallottam már mszp-t, iránt, izraelt, meg sok minden mást a háttérben.

De valószínűleg ugyanúgy támogtaja őket valaki, vagy valakik, mint a többi pártot.

2010. márc. 8. 21:01
 19/48 anonim ***** válasza:
95%

Ezen én is sokat gondolkodtam. Az egyik teória ugye, amit Posta Imre fejteget, hogy a cionista globáltőke pénzeli azért, mert a liberalizmus már levitézlett, fenntarthatatlan, ezért most a radikalizmusnak kell az élére állni. E szerint a Jobbik is csak egy dumapárt, illetve, ha szerephez jut, akkor az lesz, és így a valódi nemzeti radikális elemek vitorlájából kifogja a szelet.

A másik elemélet meg, amit itt olvasok több hozzászólótól, vagyis, hogy a Jobbikot a lelkesedés, a tagok és a szimpatizánsok önfeláldozása tartja életben, és ahogy valaki írta, ők tized annyiból kihozzák ugyanazt, mint a többi párt. Végül is ez is lehet, sőt én ezt szeretném hinni. Ha van fapados légitársaság a többiekhez képest minimális költséggel, akkor miért ne lehetne fapados párt is? Nem ismerem annyira közelről, hogy működnek, csak remélem, hogy tényleg így.

2010. márc. 8. 21:14
 20/48 A kérdező kommentje:
21:14! Köszönöm a válaszod! Én is az előbbitől tartok és az utóbbiban reménykedem,...de mindenesetre elég sokatmondó,hogy mennyi embert foglalkoztat a kérdés,az igazságot pedig csak találgatjuk.
2010. márc. 8. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!