Mit szóltok hozzá hogy bevándorlók megverték Kálmán Csillát? Link
2015. aug. 10. 15:05
11/18 anonim válasza:
Amikor én jártam diszkóba álltalános dolog volt hogy verekedés tört ki nem tudom mi ebben a nagy szám. Mi felén ha valaki át ment discóba az ellenséges szomszéd faluba garantált volt hogy meg verték de ha ők jöttek ők kaptak.
13/18 anonim válasza:
Ha igy viselkedik értelmiség akkor, milyenek lehetnek az atlag, zöldhatáron jövők?
14/18 anonim válasza:
Nem azért, de ha orvostanhallgató itt akkor vagy turista és otthon tanul vagy itt tanul és külföldről jött diák, de egyik esetben sem bevándorló.
15/18 anonim válasza:
Amennyi kokszot meg tesztoszt nyom lehet hogy férfinak nézték. Lehet kevesebbet kéne cuccozni és többet erősíteni akkor elbírt volna velük ;)
16/18 anonim válasza:
Ebből látszik mennyi eszük van egyeseknek. Benne van a cikkben az a szó, hogy "afrikai" és rögtön mindenki feketékre, meg bevándorlókra gondol. (Tisztelet a kivételnek.)
Persze valamiért nem fut át párak agyán, hogy mégis, hogy lehetne egy bevándorló orvostanhallgató. A bevándorlók nincsenek tanulóviszonyban semmilyen egyetemmel, papírjaik sincsenek, és végképp nem járnak Balatonra diszkózni...
17/18 anonim válasza:
"Afrikai"
Valószínűleg feketék voltak, vagy észak-afrikai arabok.
18/18 anonim válasza:
nem kell olyan helyre menni szorakozni ami tele van feketekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!