Orbán tényleg skizofrén?
"Szerintem ma az a legcikibb, ha valaki elmegy szavazni."
Inkább a legbutább. Aki nem megy el szavazni, az mindig a biztos szavazni hajlandók táborát erősíti ezzel, ez nálunk ma Magyarországon ugye a Fidesz. Egyszóval ő is "szavaz", a Fideszre.
Az önkéntelen nyalakodás, nyelvöltögetés a pszicho bogyók mellékhatása, Orbánról pedig bőven vannak felvételek erről a dologról szép számmal.
"Szerintem ma az a legcikibb, ha valaki elmegy szavazni."
21-es,
"Inkább a legbutább."
Miért is? Azt hiszed eljön a mennyeknek országa, ha Gyurcsány visszajön? 25 év alatt kivétel nélkül az ÖSSZES kormány megbukott, az ÖSSZES párt leszerepelt.
Nem a kormányban, hanem a börtönben lenne a helyük.
Ha te köztörvényes bűnözőktől várod a megváltást, szerintem kettőnk közül nem én vagyok a "legbutább"...
Nem kormányt, hanem rendszert kell váltani.
Aki részt vesz ebben az alapjaiban is elcseszett, velejéig romlott rendszerben, az legitimálja azt.
Engedtessék meg, hogy nem adom a nevem bűnözők uralmához. Teljesen mindegy, hogy - stílszerűen- melyik csapatban focizik, attól még bűnöző marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!