Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán tényleg skizofrén?

Orbán tényleg skizofrén?

Figyelt kérdés

2015. aug. 8. 23:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Szerintem ma az a legcikibb, ha valaki elmegy szavazni."

Inkább a legbutább. Aki nem megy el szavazni, az mindig a biztos szavazni hajlandók táborát erősíti ezzel, ez nálunk ma Magyarországon ugye a Fidesz. Egyszóval ő is "szavaz", a Fideszre.

2015. aug. 9. 13:10
 22/27 anonim ***** válasza:

[link]

Az önkéntelen nyalakodás, nyelvöltögetés a pszicho bogyók mellékhatása, Orbánról pedig bőven vannak felvételek erről a dologról szép számmal.

2015. aug. 9. 13:11
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
népszava :DD na azért mindennek van egy határa... ez olyan mint kuruc.info-t linkelni ha izrael a kérdés
2015. aug. 9. 13:13
 24/27 anonim ***** válasza:

"Szerintem ma az a legcikibb, ha valaki elmegy szavazni."

21-es,

"Inkább a legbutább."

Miért is? Azt hiszed eljön a mennyeknek országa, ha Gyurcsány visszajön? 25 év alatt kivétel nélkül az ÖSSZES kormány megbukott, az ÖSSZES párt leszerepelt.

Nem a kormányban, hanem a börtönben lenne a helyük.

Ha te köztörvényes bűnözőktől várod a megváltást, szerintem kettőnk közül nem én vagyok a "legbutább"...

Nem kormányt, hanem rendszert kell váltani.

Aki részt vesz ebben az alapjaiban is elcseszett, velejéig romlott rendszerben, az legitimálja azt.

Engedtessék meg, hogy nem adom a nevem bűnözők uralmához. Teljesen mindegy, hogy - stílszerűen- melyik csapatban focizik, attól még bűnöző marad.

2015. aug. 9. 15:28
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, csak sajnos neked is fontosabbak az eszmék, mint a boldogulásunk. Pl. az LMP bebizonyította, hogy üldözi a korrupciót, és tényleg az ország érdekeiben gondolkodik és dönt. Csak ők ugye rossz oldaliak neked, mert az neked előbbre való, speciel engem meg bőven hidegen hagy, amíg kinn van a fenekünk a gatyából. Ha majd eljön a kánaán akkor én is megnézem melyik oldalon ül egy párt, addig nem érdekel. Egyébként meg inkább 100 gyurcsány mint egy ilyen orbán, de ha neked orbán megint jó lesz akkor persze ne menj szavazni, ennyi.
2015. aug. 9. 16:38
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát ez azért durva:inkább 100 gyurcsány mint egy ilyen orbán,
2015. aug. 9. 17:34
 27/27 anonim ***** válasza:
Minimum paranoid skizofrén, a többit csak az orvosai tudják, ők meg hallgatnak, amíg tele a zsebük.
2015. aug. 9. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!