Orbán tényleg skizofrén?
Egyrészt: konzumidiótának nem tartom magam, nem vagyok az ormótlan piaci szerepvállalás híve, ellenben végzett közgazdász.
Másrészt: Orbánnal a 2002-es kampánya során találkoztam sok száz emberrel egyetemben... Nyitott voltam az általa kínált reformomra mert akkor és ott remekül hangzottak (ehhez ért). Naiv voltam és értékeltem, hogy leereszkedik a pór nép kozé.
Ismétlem, meggyőzhető vagyok az illiberális demokráciáról, csak éppen nem akizofrének által.
Mi a vélemémyed?
hogy a fenébe írhat valaki olyat, hogy "A Jobbikról még csak azért nem tudjuk biztosan mert még nem voltak hatalmon" ha végzett közgazdász?
én ugyan csak egy mérnök vagyok, de tudom hogyha valamivel elveszítheti a pénzügyi hitelességét egy ország, akkor az a Jobbik-féle "őkcsakjótakarnak" idióták gyülekezete
de hát milyen jó üzlet is lesz 50 évig a Jobbik után még mindig jó nagy kamatfelárral árulni az államkötvényeket, mert ezek "újratárgyalták az adósságunkat"
Nézted már a portfóliójukat a lengyeleknek meg az izlandiaknak akik milyen "jól jártak" az államcsődjükkel?
mi az, hogy " hogy annak ellenére is újraválasztja a sok birka."? a marha nagy alternatíva baloldalt kellett volna választani?
marhára nem érv, hogy azért neked bármiben igazat adjak, mert "végzett közgazdász" vagy
amit egyébként kétlek, mert aki tényleg az, azt is tudja, hogy sem Orbán sem Áder nem azok a tipikus gazdasági véleményformálók sem a jobboldalon sem máshol
Félreértés ne essen, szerintem a Jobbik sem lenne különb kormánypártként, sőt! Viszont az átlag magyar számára (még) nem voltak kipróbálva és ezáltal nem bizonyosodott be az alkalmatlansaguk. A magam részéről ketség sem fér az inkompetenciájukhoz. Nem mindenre az a válaszom, hogy közgázt tanultam, pusztán azt cafolom vele, hogy "konzumidióta" volnék és nem tartom magam többre, mint egy mérnököt. Orbán betegsége a saját meggyőződésem, biztos vagyok benne, hogy csak a 2010-es hatalomra jutás óta tart, mert előtte konzisztens és frankó figura volt apró kilengesekkel. Azóta írta le magát a szememben. Áderrel az előbb említettem, hogy nincs bajom, kifejezetten szimpatikus és védi a környezetet, bár ő határozná meg az egész pártot!
Semmiképp sem a baloldalt kéne újra hatalomra juttatni mert már láttuk mi lett a vége. Azért vagyok elkeseredve mert nem látok alternatívát és félek, hogy a magyarok 2018-ban esetleg a Jobbik mellett döntenének.
a fidesz nagyon is alternatíva a fideszre
tudom hogy mostanság az ember baloldali ismerősei élve megégetik ha azt meri mondani, hogy ő igen is elégedett azzal ahogy a dolgok mennek, de ha komolyan akarunk beszélgetni el kell ismerni, hogy igen is történtek már épp ideje volt változások
ezért hívtalak konzumidiótának, mert nem muszáj azért, hogy a baloldaliakkal egyáltalán szóba lehessen állni anélkül, hogy ne ugorjanak neked habzószájjal szembeköpni a józan észt, és azt mondani hogy szar a fidesz
"szerintem Fideszesnek lenni ma a legcikibb dolog az országban"
Azért a DK-s gyurcsányista fanatikus, tesco-gazdaságos akciónyugdíjas táborba tartozni se valami fényes dolog...
Szerintem ma az a legcikibb, ha valaki elmegy szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!