Ilyen esetben a magyar államtól vagy az EU-tól lehetne kártérítést követelni?
Győri lakos vagyok, az utóbbi hónapokban komoly gondok vannak itt.
A lakótelepre, idejárnak a menekültek.Rengeteg szemetet hagynak maguk után , éjszaka hangoskodnak.
Meg állandóan méregetik az embereket, figyelik ki megy , ki jön.
Két hete volt egy verekedés is, rendőrt is hívott az egyik lakó.Azután pár napig nem jöttek , de most újra itt vannak.
Angolul meg is mondtuk nekik, hogy menjenek máshova.De, semmit sem ért.
A lakosokat idegessé, ingerültté teszi a jelenlétük.Van a közelben egy játszótér is.
Így, hogy engedjük ki oda a gyerekeket?
A környék jó környéknek számított, míg ezek meg nem jelentek.
Most sokan elakarnak költözni.
Lehetne-e kártérítést kérni az államtól vagy az EU-tól.Mivel ezek a szervezetek felelősek a kialakult helyzetért, így illene pénzbeli kártérítést fizetni, hogy eltudjak költözni egy normális környékre.
A lakosok tiltakozása ellenére kezdték őket Vámosszabadiba telepíteni.Pedig, elég nagy tüntetések, tiltakozások voltak, hogy ne.
Ennyit ért.....demokrácia egy fenét...
Hát igen, sajnos a liberálisok hiába jelezték tömegével, hogy ők szeretnének, ha náluk épülne meg a következő tábor, a kormány nem engedett.
Nesze neked ingatlanárak:)
Nem lehet. Alkalmazkodj. Majd legközelebb olyan pártra szavazol, aki tenne is valamit a magyar adófizető állampolgárok érdekében.
Amúgy ez még smafu, képzeld csak el, mi lesz télen... Még ősszel fog érkezni szerintem egy veszett nagy menekülthullám, akik itt fognak dekkolni nálunk télen.
Az összes olyan település meg fogja szívni, ami mellett sátras (téli lakhatásra alkalmatlan) menekülttábor van. Hidd el, a játszótér lesz a legkisebb problémád! :(
Ez van nálunk is, át tudom érezni a problémádat...
Winter is coming...
Én nem vagyok mellettük, sőt. Én sem örülök, hogy itt vannak.
DE: miért is akarsz kártérítést kapni?
Mert méregetnek az utcán? Mert hangoskodnak?
Mert volt a közelben egy verekedés?
Mert a lakosok ingerültek?
Te átgondoltad egyáltalán, amit leírtál?
Ennyi erővel mindenért be lehetne perelni az államot, meg az EU-t, és kártérítést követelni.
Méregetnek a félmeztelen munkások is az építkezésen, csak azt már megszoktad, vagy nem foglalkozol vele. Pedig utánafütyülnek a nőknek, meg elég durván beszólogatnak.
Hangoskodik itt a magyar is, nálunk van egy idióta család, akik rendszeresen bömböltetik a mulatós zenét éjszaka, mert ők buliznak. De ilyenkor nem az államot kell számon kérni és büntetni, hanem a hangoskodót.
Hogy az állam engedte ide őket? És ha egy c*gány család költözik a szomszédodba, és állandó lesz az üvöltözés, balhézás asszonyverés? Nekik is megengedte az állam, hogy itt legyenek, akkor mit csinálsz, kitől kérsz kártérítést?
Az emberek ingerültek? Igen. Az emberek ilyenek. Ingerültek voltak, amikor beütött a válság, és százezrek veszítették el a munkájukat. Családapák ezért akasztották fel magukat. Perelnéd az államot, mert egy családtagod elszegényedett, és öngyilkos lett?
Ingerültek voltak az emberek, amikor csődbe mentek a bankok, brókerházak.
Ingerültek voltak akkor is, amikor a szomszéd országokban harcok voltak.
INgerültek voltak akkor is, amikor Pesten utcai harcok, zavargások voltak. Na akkor aztán veszélyes volt utcára menni.
Verekedés, balhé pedig akkor is van, ha magyar magyarral kommunikál. Nincs olyan lakótelep, vagy kertváros, ahol ne lenne kocsma, és a pia agressziót szül, ne mondja nekem senki, hogy eddig nem voltak itt gyilkosságok, meg bántalmazás. Minden nap volt, olyan ember is gyilkol, aki az életben nem látott még menekültet, tehát nem ettől függ.
Nem ért téged semmiféle kár, csak azt nézed, hogyan tudnál NULLA MUNKÁVAL pénzhez jutni, kit lehetne lehúzni, legombolni róla egy jó kis összeget. A könnyű pénzszerzés vonz, és ezért bármit kitalálsz.
Basszus, azon gondolkodom, kitől lehetne valami kártérítést kérni, mert ettől az idióta kérdéstől ingerült lettem? Kit is tudnék levámolni? Az államot, mert megengedi, hogy ez az oldal működjön? Az EU-t, mert erre lehetőséget ad a magyar államnak? Talán maguktól a menekültektől kellene kártérítést kérnem, mert az milyen menő lenne már.
MIndentől függetlenül én is azt remélem, hogy a lehető leghamarabb lecseng ez az egész, és elmennek békével. Az nyugtat valamelyest, hogy bárkit megkérdeztek riporterek, azt nyilatkozták, hogy a cél Németország. Na ott aggódhatnak, mindenki oda tart.
Itt nem állomásoznak hetekig, hónapokig, jellemzően néhány napot töltenek itt, csak mindig jönnek újak. De előbb-utóbb csak elfogynak. Nem vagyunk olyan népszerű ország, hogy itt akarjanak letelepedni. Ha a jobb élet reményében jöttek el otthonról, akkor nem akarnak majd itt élni, tovább fognak menni Németország, Franciaország, Anglia, a skandináv országok felé, ahol lényegesen jobb az élet.
Szerintem, vissza kell venni a területet.
Ha amúgy sem tudtok aludni, akkor hangosbeszélővel addig beszélni hozzájuk, amig el nem mennek.
A rendőrséget hívni, akár naponta többször.
Összefogni.
A gyerekeket elkísérni a játszótérre, nem hagyni felügyelet nélkül.
Naponta mintát venni a homokból, elzárni, őrizni, hogy tiszta legyen; hetente fertőtleníteni.
Polgári őrséget szervezni. Fényképezni, dokumentálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!