Eredeti a Benkő György által nyilvánosságra hozott hangfelvétel?
Figyelt kérdés
Mint kiderült,tavaly áprilisban készült a hangfelvétel és most hozta nyilvánosságra.A hangfelvétel alapján terrorcselekménnyel gyanusítják a Magyarok Nyílai szervezetet.Vajon eredeti a felvétel,vagy csak ügyes hamisítvány? Kinek mi a véleménye erről?2010. márc. 8. 14:20
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!Én is gyanusnak gondolom,hogy egy 1 éves felvétellel most áll ki,arccal,névvel ,mosolyogva a nyilvánosság elé.Láttam Gaudi Nagy Tamást a Mokkában,és mondta,hogy birtokában van a vágatlan felvétel.Kiváncsi vagyok,mi lesz a vége a történetnek!
2010. márc. 8. 18:38
12/18 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 18:38
Szerintem Gaudiék hamar lerendezik. Elég talpraesett emberek. Aki már önmagában látta Gaudit - pl az MTV-n azt hiszem, hogy a múlthéten - annak leeshetett, hogy nem most jött le a fáról. :)
A politikai palettán talán a legfelkészültebb szereplő. Viszont ha beigazolódik az, hogy kamu, minimum akkora felhajtást kérünk, mint amekkora eddig volt!
13/18 anonim válasza:
Mivel borítékolható a ZSIDESZ hatalomra jutása, ráadásul valószínűleg kétharmados többséggel, a minden rendszert kiszolgáló ügyészi, rendőri és bírói csürhe mindent meg fog tenni a Jobbik lejáratásáért.
14/18 A kérdező kommentje:
Én is arra gondolok,hogy a Jobbik szavazótáborának a csökkentése a cél,összemosása egy "terrorszervezettel". Én csak filmekben láttam terroristákat,a nagy kedvencem a 24 c. sorozat.Ott ha ártani akarnak a terroristák valakinek,akkor meg is teszik,és nincsenek nagy mesélések egy friss tagnak!Minden tag csak a szükséges részinformációkat tudja.De lehet,hogy a valóságban (vagy csak Magyarországon) ez másképp van? És miért nem kérdezik meg a megvádolt szervezetet?
2010. márc. 9. 09:09
15/18 anonim válasza:
Antijobbikosok, tegyétek a szívetekre a kezeteket és mondjátok, azt, hogy ez az egész Benkő ügy nem gyanús a választás elött egy hónappal! Ha egy éve megvan a hangfelvétel mért most tűnik fel a pali és szerepel 15 csatornán 40műsorban mintha celeb akarna lenni? egy ember aki "terroristákat" leplez le, ugyan már, nevetséges! Szakemberek véleményére van szükség, hangtechnikusok vizsgálják meg a hangfelvételt, pszichológusok és viselkedéskutatók nézzék meg Benkő viselkedését a tvfelvételeken. Egyik hangfelvételen a narrátor aki a szöveget elmondja, a második mondattal kezd aztán hamar visszatér az elsőre, ez azért elég egyértelművé teszi azt, hogy azt a szöveget előre betanulta valaki és nem akarta felcserélni a mondatok sorrendjét! Én laikus szemmel ezt figyeltem meg, de ha szakértőket tesznek oda, biztos vagyok benne, hogy 100ehez hasonló hibát találnak majd ami egyértelművé teszi, hogy a hangfelvétel ugyanúgy hamis mint a tavaly bemutatott videófelvétel! (ne felejtsük akkor is hamisítottak,hazudtak és csaltak, a hangfelvétellel mért ne tennék meg ugyanezt???)
16/18 anonim válasza:
De elgondolkodtató, hogy miért fél ennyire a jelenlegi hataloma Jobbiktól? mert az egész Benkős sztori arra irányul, hogy belekeverjék az egyik Jobbikost(aki amúgy lemondott míg nem tisztázza magát). Engem ez az egész sztori lassan a Prison Break sorozatra emlékeztek, ott voltak ilyen mesés fordulatok :)) Ha a magyarok nyílai valóban létezne, ezt a Benkőt rég megölték volna ! Gondolkodjunk már egy kicsit
18/18 A kérdező kommentje:
Az is érdekes,hogy az ügyészség letiltotta a Magyarok Nyílainak,hogy nyilatkozzanak.Ezt ma a Mokkában mondta az ügyvéd,aki a hangfelvételen hallható férfi védője.Pedig több médium is megkereste őket.
2010. márc. 11. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!