Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány No Go Zone-t alakíto...

A kormány No Go Zone-t alakított ki a keletinél?

Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem, az akkor lesz, amikor háztömböket ajándékoz nekik. A No-Go Zone, az végleges letelepítésnél van.
2015. aug. 8. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
A Fővárosi Önkormányzat tranzitzónát alakított ki a Keletinél, hogy a migránsok tudjanak tisztálkodni, WC-zni, illetve buszjáratot biztosít számukra a Keleti és a Nyugati pályaudvar között, hogy ne a BKK menetrend szerinti járatait használják.
2015. aug. 8. 16:43
 3/9 A kérdező kommentje:
De Veszteségek Úrnője nevű felhasználó váltig állította egy kérdésében reggel (törölték), hogy ki lett alakítva. Aki meg nem hitt neki azt leliberálisozta. Mi az igazság? (kérném a moderátorokat, ne töröljék a kérdést, nem provokációnak szánom!)
2015. aug. 8. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

# 3/3 Időpont ma 16:45

Neki azt se hidd el amit kérdez. Egyszerű propagandista.

2015. aug. 8. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
A No-Go zóna, olyan, hogy oda fehér ember vagy nem teheti be a lábát, vagy jobb ha nem teszi be. Ilyenről jelenleg nincs szó, bátran átsétálhatsz közöttük, mert van rendőri jelenlét és alig várják a betolakodók, hogy leléphessenek legalább Ausztria irányába. A No-Go zone az a végállomásnál alakul ki - kvázi saját magától. Nem kimondottan egy cigányok által erősen lakott hevesi vagy borsodi falucska is az.
2015. aug. 8. 16:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is így tudtam!
2015. aug. 8. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
No Go Zone például Marseille belvárosa, ahol csak muszlimok élnek és lelőnek ha fehér emberként odamész.
2015. aug. 8. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Na álljunk csak meg egy kicsit! Én nem azt állítottam hogy a keletinél (meg pár utcánál) No Go zóna van, csak rákérdeztem hogy ilyen zónának lehet-e tekinteni őket, azért nagy különbség!
2015. aug. 10. 09:41
 9/9 anonim ***** válasza:
87%

Ha utána néztél volna a no go zone kifejezés eredetének, tudnád hogy a keleti és környéke nem az, sőt, London és Párizs egyes városrészei sem azok. Az amerikai, jobbos Fox News kezdett dobálózni ezekkel a szavakkal, a franciák és britek cáfolták ezeket, hol humorral, hol felháborodva, bocsánatkérést követelve.

Gettókról, szegényebb környékekről van szó, ahol a bűnözési ráta magasabb. Ilyen környék mindenhol van, de ezeket nem no go zone-nak hívjuk, és ezek nem csak muszlim-lakta környékekre vonatkoznak.

Ezt a hülyeséget szerintem hagyd. Ha csak úgy lelőnék, vagy akár csak megvernék a fehér embereket Marseille-ben, akkor komolyabb hírverés lenne mint most Calais miatt. Az hogy a francia kormány és a francia nép egyaránt figyelmen kívül hagyná ezt és nem tenne lépéseket a közbiztonság helyreállítása érdekében max. összeesküvés elméletnek jó.

Mielőtt nekem ugrik a sok hazafi, leszögezem, nem azt mondom hogy ezeken a helyeken nincs bűnözés, azt mondom, hogy nem fognak csak azért megölni/megverni mert fehér vagy.

2015. aug. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!