Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy tudnék segíteni a menekül...

Hogy tudnék segíteni a menekülteken?

Figyelt kérdés

A győri pályaudvaron szoktam őket látni,ott alszanak a földön,asszonyok,nők és gyerekek.Legtöbbjükön még cipő sincs.Egyszerűen sajnálom és szomorú ezt látni.

A legtöbbjükön tényleg látszik,hogy kimerültek és éhesek.Tudtok,olyan önkéntes szervezetről akiknek lehetne segíteni a munkályukat?

2015. aug. 7. 13:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
41%

"Miért nem a magyar embereknek akarsz segíteni?"

Áruld már el nekem légyszíves,egy magyar miben különb egy afgánnál például?Rózsaillatút sz**ik vagy mi?Nem értem ezt a sok dinkát aki arra veri a mellét hogy ő mekkora magyar...Ettől több vagy a másik embernél?Vagy kisebbségi komplexusod van,nem tudsz az életben zöldágra vergődni és a magyarkodásban éled ki magad?

2015. aug. 7. 17:07
 22/32 anonim ***** válasza:
27%
Számold fel az ISIS-t, utána meg vidd őket vissza a hazájukba!
2015. aug. 7. 18:10
 23/32 anonim ***** válasza:
26%
"Áruld már el nekem légyszíves,egy magyar miben különb egy afgánnál például?" - magyar tanárok tanítottak az iskolában írni-olvasni, különben most nem verhetnéd a nyáladat itt. Magyar emberek gyúrják a kenyeret, amit zabálsz, magyar vezeti a traktort, ami a búzát aratja hozzá, magyar orvosok gyógyítanak, stb. Nem afgánok. Amelyik nép nem képes felfogni, hogy a saját fajtája fontosabb és előbbrevaló, mint az idegen, az pusztulásra van ítélve.
2015. aug. 7. 18:25
 24/32 anonim ***** válasza:
69%
Kedves barátom,aki itt a nyálát veri,az egyedül te vagy,és zabálni az állatok szoktak,ismerek egy-két orvost és szép számmal vannak köztük arabok.És amelyik nép elfelejti,hogy mi az emberség,a segítőkészség,az szintúgy pusztulásra van ítélve.De nem gondolnám,hogy egyik nép különb a másiknál,mint ahogy Te gondolod a soviniszta hozzászólásodból ítélve.
2015. aug. 7. 18:52
 25/32 anonim ***** válasza:
32%

Az arab orvosokat nem említeném.

Ismerek anyát, aki a gyerekét szülési műhiba miatt veszítette el, amit egy arab orvos követett el. Mert valami náluk szokásos módszert alkalmazott. Nem vitás, hogy segíteni akart, hogy a gyerek hamarabb megszülessen.

Az eredmény gerincbevérzés lett, ami néhány hónap hivatalos procedúra után derült ki, mert el akarták tusolni.

Szerintem maradjunk a saját orvosaink, bevált módszereink mellett. Ha nincs elég orvosunk, érjük be kevesebbel, ne importáljunk kétes értékeket.

2015. aug. 8. 05:24
 26/32 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező; ki tudod találni magad is, ha komolyan gondolod.

Akinek nincs cipője, cipővel tudod segíteni. Kézen fogod, bemész vele a legközelebbi cipőboltba, és veszel neki.

Az önkéntes szervezetek munkáJát meg tőlük tudod meg, hogy hogyan tudod segíteni.

Telepakolhatod az autód is velük, hogy ne merüljenek ki a továbbmenésben.

2015. aug. 8. 05:29
 27/32 anonim ***** válasza:
28%
Rohadjon ki a szíved, kedves válaszoló, hogy előbbre tartod ezeket a korcsokat, mint elesett honfitársaid!
2015. aug. 8. 09:13
 28/32 anonim ***** válasza:
56%

Rossz orvosok mindenhol vannak,a magyarok között is van sajnos nem kevés (tudom,mert egészségügyben dolgozom),és származás alapján általánosítani valakikre egy hatalmas nagy baromság.

Annak,aki szidja ezért a kérdezőt,hogy miért a menekülteken segít és miért nem (csak és kizárólag) magyarokon,azt ajánlom,nézzen magába egy kicsit,és próbálja ezeket a tulajdonságokat egy kicsit magáévá tenni,hogy segítőkészség,emberség,empátia stb.Tudom,hogy ezekkel születni kell,de ha megpróbáljátok az már egy jó lépés és higyjétek el,ti jártok vele a legjobban. Nem értem,hogy ez a nagy turbómagyarság mire jó,nem baj ha valaki szereti a hazáját,sőt,de ha lenéz más népeket és felsőbbrendűnek tartja a sajátját,az szerintem szánalomra méltó.

2015. aug. 8. 09:39
 29/32 anonim ***** válasza:
16%

28-as; "nem baj, ha valaki szereti a hazáját".

Na, ezt jól megmondtad.

2015. aug. 8. 16:45
 30/32 anonim ***** válasza:
67%
Ezzel most konkrétan mi bajod van?
2015. aug. 8. 17:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!