Ti nemm tartjátok undorítónak a menekülteken segítő önkénteseket? Szóval miért nem a magyarokon segítenek előbb?
Annyira nyalják a feneküket... Pár napja volt a hírekben, hogy a Nyugatinál is például fizetik nekik a wc használati díját. Pedig ott a Westend bevásárlóközpont néhány tíz méterre... Meg visznek nekik kaját, ruhát, mindent.
A magyarok között is rengeteg szegény van. Miért nem inkább a honfitársaikon segítenek? Már persze úgyértem az eredeti magyarokon.
Én ezen meg vagyok döbbenve, hogy rengeteg magyar is éhezik, nélkülözik, mégis inkább az ő feneküket nyalják.
Sajnálom nagyon a menekülteket, félreértés ne essék, de ebből az országból ugyanúgy rengetegen menekülnek, mert katasztrofális a helyzet, itt is sokan meghalnak, bár nem bombázás, meg lövöldözés miatt, hanem mert halálra fagynak az utcán, lakásaikban, éhenhalnak, vagy épp a borzasztó közbiztonság és puhány törvények miatt ölik őket bátran a C típusú állampolgáraink...
Szóval szerintem előbb a magyarokon kéne segíteniük. Nektek mi a véleményetek erről? Meg tényleg nem értem miért nem a Westendbe mennek WC-re. Az ingyen van.
"Én eddig akármit hallottam konkrét ismerősöktől rokonoktól médiából csak ROSSZ!"
Nem csak a "királyi média" meg a szélsőjobbos hírportálok léteznek. Tájékozódj máshonnan is.
"A férfiak nagy része terrorista vagy olyan beállítottságú."
Bizonyíték?
"Az élelmeket osztó rendőröknek ordibálnak-nekiszaladnak, az élelmet és vizet kartonostól dobálják a vasútra, a gyerekeiket lelökik az asszonnyal a földre. (...)"
Egy-egy esetet nem szép dolog általánosítani, és nem is logikus. Ez kb. olyan, mint ha a fociultrák miatt az egész magyar társadalmat lázongó, agresszív csőcseléknek titulálnád.
Gondolom, te sem szeretnéd, hogy téged például az alkoholista, büdös hajléktalanok alapján minősítenének.
" Ez kb. olyan, mint ha a fociultrák miatt az egész magyar társadalmat lázongó, agresszív csőcseléknek titulálnád. "
Ez meg kb olyan, mintha 1-2 szélsőséges fociszurkoló miatt az összes ultrát rendőrautó-felgyújtó csőcselékeznéd. Ugyanúgy általánosítasz, mint ahogy nem szeretnéd, hogy a kérdező általánosítson.
Egyébként az írásoddal egyetértek, de azért mégis.. -)
Wow, és tényleg lehet még pontosítani. :D
Akkor tessék, javítok: "Ez kb. olyan, mint ha a fociultrák egyes garázda elemei miatt, akik szemeteltek, autókat borogattak és gyújtottak fel, rendőröket támadtak meg, százasával vonultak a főváros autóútjain, és több milliós kárt okoztak a Planetárium épületében, az egész magyar társadalmat lázongó, agresszív csőcseléknek titulálnád."
Remélem, így már jó. :P
"A gyerekeket viszont csak sajnálni tudom"
"Büdösek, melléd szarnak a parkba, ha próbálsz neki szólni 20-an szaladnak rád, ezresével tömörülnek a vonatokra, embert állatot nem nézve, a médiát bejárta a gáncsoló riporternő híre mert 1 ujjal sem szabad hozzájuk érni, apám kollégájának a vak fiát a vonaton meg összetaposták megverték, a vakvezető kutyát meg úgy keresték meg...a fiú azóta nem mer közlekedni és stresszben van." Ezt is elemezd KÉRLEK!!
Válaszolnék, de ilyen szinten nem tudok kommunikálni.
Esetleg, hogy értsd te is: RÖFF.
"Ezt is elemezd KÉRLEK!!"
Már megtettem az előbb, a tőled idézett résznél ott van egy ilyen: (...)
De akkor röviden: általánosítás és zagyvaság.
"a maguk vallási kis körében nyugodtan éldegélnek"
Neked valószínűleg meglepetés, de nem mindegyik muszlim. Vannak keresztények és ateisták is. És még a muszlimok között is többféle irányzat van.
Az írásod további részét meg inkább hagyjuk, logikailag követhetetlen... Csatlakozom Kovpethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!