Jobbikosoknak! Ki a pártból a kedvenc személyetek?
Figyelt kérdés
Nekem Morvai Krisztina, mert sugárzik belőle az élet, s a sok buta ember beszólása sem kedvetleníti el őt.
Kérem csak Jobbikosok válaszoljanak, aki nem érti meg ezt az egyszerű kiírást az ne csodálkozzon ha fogyatékosnak nézik :)
2010. márc. 7. 20:37
11/19 anonim válasza:
nekem Pörzse, meg természetesen Vona
12/19 anonim válasza:
Hú, hát én nagyon sok embert kedvelek a pártból. :)
Vona Gábor, Sneider Tamás és Balczó Zoltán fej-fej mellett állnak a skálámon. :) De Volner János is nagyon szimpatikus és kedves ember, ő is belopta magát a szívembe. Meg hát Szegedi Csanád is nagyon nagy arc! :)
13/19 anonim válasza:
Morvai Krisztina! Rongyosra sunáznám, ha a Baló-galeri nem tette meg előttem!
14/19 anonim válasza:
Vona,Szegedi,Balczó,Pörzse,Pősze
15/19 anonim válasza:
Nekem Dr Sebaj Tóbiás.
Amúgymeg nem nehéz válsztani,mert hárman vannak kb.
16/19 anonim válasza:
Vona Gábor,Morvai Krisztina,Pörzse Sándor,Szegedi Csanád,Balczó Zoltán, szinte mindenki :D
17/19 anonim válasza:
Csanád, a parlamenti felszólalása még mindig a kedvenceim között szerepel:
http://www.youtube.com/watch?v=3piTHEUxD00
Így kell ezt !
18/19 anonim válasza:
Gyurcsány Ferenc, Bajna Gordon, Kóka Jani, Demszky Gábor.... Aztán rájöttem ők csak hamisitványok, csak az eredeti made in Israel termékeket szeretem ezért azóta: Shimon Peres és Benjamin Netanyahu
19/19 anonim válasza:
Én Vona Gábort imádom, de mellette még Pörzse Sándor és Gaudi-Nagy Tamás is a kedvenceim. Végre normális emberek is vannak a Parlamentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!