Miért nem találok Romániáról és Szlovákiáról térképet ami az I. VH előtti területüket ábrázolja?
Figyelt kérdés
Google kereső csak a mostani állapotokat mutatja de a korábbi valós területeket nem.
Azért jó lenne pár képet előre SEO-zni a google képkeresőbe.
2015. aug. 4. 21:11
1/15 anonim válasza:
Fogylmazzunk egyszerűbben. Te akarsz egy történelmi világatlasz funkció a Google Maps-be? Akkor ezt miért nem az infós kérdések közé írtad ki?
2/15 anonim válasza:
Fene, azok a fránya szabadkőműves zsidó-románok megint elintézték, hogy az emberek ne tudjanak arról, hogy mi volt régen.
3/15 anonim válasza:
Am. hogy lehet, hogy nekem kiadott?
4/15 anonim válasza:
Szlovákiáról nem fogsz találni, akkor nem létezett, az Osztrák-Magyar Monarchia része volt. Romániáról pedig: [link]
5/15 anonim válasza:
Ahogy az utolsó mondta, Szlovákia akkor még nem létezett, Romániáról viszont találsz. Az, hogy nem tudod a Google keresőt használni, nem az üzemeltetők hibája.
6/15 anonim válasza:
Szlovákiában a hivatalos tankönyvekbe is a mai állapotokat teszik be, nem a világháborúsakat.
Azt hiszik például hogy kassa az övék volt és a falu körül vívott iszonyat véres csatában részt vettek, miközben az a magyar hadsereg volt.
Ezt onnan tudom hogy egy szlovák büszkén beszélt a kassai csatáról, ami meglepett mert nem tudtam hogy ennyire szeretik az 1. magyar hadsereget oda fent.
7/15 anonim válasza:
"Ezt onnan tudom hogy egy szlovák büszkén beszélt a kassai csatáról, ami meglepett mert nem tudtam hogy ennyire szeretik az 1. magyar hadsereget oda fent." - a teljes magyar történelmet a sajátjukként tartják számon. Annyiban igazuk van, hogy ők is itt voltak nemzetiségként, velük is megtörtént, ők is részt vettek benne.
8/15 anonim válasza:
Ha a Nyitrai Fejedelemség számít, akkor még Szlovákiáról is van térkép :D
9/15 anonim válasza:
Mert mindkét ország "rendkívül hosszú" történelemmel rendelkezik.
10/15 A kérdező kommentje:
Angol google oldalon szoktam keresni nem a .hu -n és egyszerűen furcsa, hogy csak a Nagy Magyarország térkép jön elő, de a szlovák román területek nem.
2015. aug. 9. 02:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!