Az mszp nyer és az emberek látják, hogy talpra állt az ország, megszűnt a munkanélküliség és feljavult a közbiztonság, akkor a jobbikosok is átállnak az mszp-be?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:31
Nem érted?
Ezek sem elvi szinten, sem elméletileg, sem gyakorlatilag, nem értenek a kormányzás és a közgazdaság tudományához!
Szebben nem tudom leírni!
ez mind szép és jó, de ha már itt tartunk, hogy állításokkal dobálózunk, akkor légy oly kedves és küldj róla egy hiteles linket, ahol meg lehet tekinteni. (kuruczinfó nem ér)
Mit akarsz megtekinteni?
Az IMF hitelt? Vagy azt hogy zsugorodott a gazdaságunk 20% ot?
Vagy mit?
És mi az hogy a kuruc nem ér?
Az MSZP s médiák a csillagokat az égről letagadnák elhazudnák ha lenne rá lehetőségük.
Sok mindenről nem is írnak, és csak a kurucból lehet róla tudni.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:39
"Ezek sem elvi szinten, sem elméletileg, sem gyakorlatilag, nem értenek a kormányzás és a közgazdaság tudományához! "
Nah nézzük az mszp kulcsembereinek a tanulmányait.
Bajnai Gordon: "Baján nevelkedett, a III. Béla Gimnáziumban érettségizett. 1991-ben szerzett közgazdász diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán. " forrás: [link]
Gyurcsány Ferenc: "majd 1990-ben a Közgazdaságtudományi Karon egyetemi diplomát szerzett." forrás: [link]
Medgyessy Péter: "1942. október 19-én született Budapesten, régi nemesi család leszármazottjaként. Közgazdaságtant tanult a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen (jelenleg Budapesti Corvinus Egyetem)." Forrás: [link]
Veres János: 1986-ban a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen mérnök-szakközgazdászi oklevelet és egyetemi doktori címet szerzett. forrás: [link]
szerintem a Marx Károly, mai néven Corvinus egyetem elég jóféle diplomát ad és aki ott kap diplomát az ért is hozzá, mivel hozzáértő tanárok tanítanak ott, akik talán jobban meg tudják ítélni, ki lehet közgazdász, mint te...
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:42-nek:
Kezdjük azzal, hogy az IMF - hitel nem az autópályára jött. Amúgy meg linket kérek az állításodról, ami nem a kurucról származik, hanem valami külföldi tulajdonú objektív forrásból. pl: Wikipédia vagy bbc.com vagy hasonló kaliberű nemzetközileg elismert oldalak.
A lent linkelt másik kérdésnél a 3. oldalon 13:02-kor válaszoltam. Azóta semmi sem változott.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__707..
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:49 - nek.
Teljesen értem, hogy fiktív kérdés, de néha jó vitázni ilyenekkel, mint a drága 68%-os. Imádom, amikor források nélkül vitáznak helytelen információkkal. Akit ezzel a kis játékkal idegesítettem, attól elnézést kérek, de hát szerintem néha élvezetes olvasni az ilyen okfejtéseket.
Kezdjük azzal, hogy az IMF - hitel nem az autópályára jött. Amúgy meg linket kérek az állításodról, ami nem a kurucról származik, hanem valami külföldi tulajdonú objektív forrásból. pl: Wikipédia vagy bbc.com vagy hasonló kaliberű nemzetközileg elismert oldalak.
Te annyira buta vagy hogy a nem látod az erőtől a fát!
Lehet neked 165 szak iskolád, ha nem az az érdeked hogy a tudásodnak megfelelően végezd a munkád, sőt nem is biztos hogy értesz hozzá!
De az IMF hitelt sem előtte vették fel.
Az már csak az eredmény volt, az za hogy elkúrták a pénzt , és kölcsön kellet hogy a te nyugdíjadat tudják fizetni!
Tessék itt a linked, ennél hitelesebbet nem lehet előszedni. Nézd meg hogy tette tönkre az MSZP az országot hiszen a számok nem hazudnak.
Teljesen értem, hogy fiktív kérdés, de néha jó vitázni ilyenekkel, mint a drága 68%-os. Imádom, amikor források nélkül vitáznak helytelen információkkal. Akit ezzel a kis játékkal idegesítettem, attól elnézést kérek, de hát szerintem néha élvezetes olvasni az ilyen okfejtéseket.
Linkeltem te agytalan ostoba hülye!
Miért nem vitatkozol a számokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!