Ha nem kedvelem a menekülteket/bevándorlókat miért leszek egyből rasszista fasiszta náci és stb?
Figyelt kérdés
Komolyan nem értem2015. aug. 1. 16:59
11/15 anonim válasza:
Senki se kedveli a rosszat hozó embert.
12/15 anonim válasza:
Ha az embereket nem a jellemük, a viselkedésük alapján ítéled meg, hanem származási alapon, akkor igen egyből rasszista, fasiszta náci vagy. Vannak egyszerű dolgok a világban.
13/15 anonim válasza:
nem kell veluk foglalkozni (marmint az ilyen velemenyekkel)
en rasszista vagyok es vallalom is barmikor ha kell. akinek nem tetszik tehet egy szivesseget.
14/15 anonim válasza:
Én rasszista vagyok, és büszke vagyok rá. Minden normális ember rasszista.
15/15 anonim válasza:
Ha többmillió embert egységesen nem kedvelsz akkor tényleg idegengyűlölő esetleg rasszista vagy, ha a nem kedvelésednek hangot is adsz, vagy befolyásolja cselekedeteidet akkor az még súlyosabb természetesen.
A fasiszta, náci kifejezés súlyos dehonesztáló és tömör formája a szélsőjobboldali nacionalista, rasszista, idegengyűlölő embereknek.
Egy rasszista nem automatikusan náci vagy fasiszta, de ne sértődjön meg ha annak nevezik, mert egy jellemző jellemvonással rászolgált (az igaz túlzó) állításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!