Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem kedvelem a menekülteket...

Ha nem kedvelem a menekülteket/bevándorlókat miért leszek egyből rasszista fasiszta náci és stb?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem

2015. aug. 1. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
Senki se kedveli a rosszat hozó embert.
2015. aug. 23. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha az embereket nem a jellemük, a viselkedésük alapján ítéled meg, hanem származási alapon, akkor igen egyből rasszista, fasiszta náci vagy. Vannak egyszerű dolgok a világban.
2015. aug. 23. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:
18%

nem kell veluk foglalkozni (marmint az ilyen velemenyekkel)

en rasszista vagyok es vallalom is barmikor ha kell. akinek nem tetszik tehet egy szivesseget.

2015. aug. 24. 14:14
 14/15 anonim ***** válasza:
34%
Én rasszista vagyok, és büszke vagyok rá. Minden normális ember rasszista.
2015. aug. 24. 17:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha többmillió embert egységesen nem kedvelsz akkor tényleg idegengyűlölő esetleg rasszista vagy, ha a nem kedvelésednek hangot is adsz, vagy befolyásolja cselekedeteidet akkor az még súlyosabb természetesen.

A fasiszta, náci kifejezés súlyos dehonesztáló és tömör formája a szélsőjobboldali nacionalista, rasszista, idegengyűlölő embereknek.

Egy rasszista nem automatikusan náci vagy fasiszta, de ne sértődjön meg ha annak nevezik, mert egy jellemző jellemvonással rászolgált (az igaz túlzó) állításra.

2016. jan. 12. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!