Legtöbb ember miért keveri a gazdasági bevándorlót a menekülttel?
1-es és 2-es jó példája a zsigerből cselekvő embereknek, akik nem képesek eggyel tovább látni. Esküszöm, ennél még a zsidó háttérhatalomban hívők is intelligensebbek.
"Senki nem háború elől menekül"
Azt állítod, hogy ahonnan a menekültek többsége érkezik (Afganisztán, Irak, Szíria), nincs kiterjedt erőszak?
"Szóval ne mondd nekem, hogy Afrikában nem lehetne megélni, ha dolgoznának"
Próbálj meg dolgozni, miközben kéthetente felgyújtják a falud és kiírtják a lakosság nagy részét, elrabolják a gyerekeket és mindazt amiért megdolgoztál.
"És Törökországban, Bulgáriában, Görögországban, Macedóniában, Koszovóban, Szerbiában ki akarja lefejezni őket? Tudtommal, ezek az országok biztonságosak."
Nem csak ezt takarja a biztonságos ország kifejezés, hanem pl. a megfelelő körülmények biztosítását, amiben sokan nem teljesítenek jól, még Nyugaton sem (itt alapvető dolgokról van szó, mielőtt valaki hőbörögni kezdene). Másfelől azért nem maradhatnak Szerbiában, mert nem fogadják be őket menekültnek. Ahogy itt se. 90%-os az elutasítási arány nálunk. Azért igyekeznek Svédországba, Angliába, Németországba, Svájca, Olaszországba, mert ott nagyobb eséllyel kapnak menekültstátuszt.
Mert a kettő egy és ugyanaz.
Négerek és arabok töméntelen mennyiségben.
4-5:
3-as leírt egy csomó mindent, miért nem olvassátok el, mielőtt felböfögtök valami előre betanult szöveget?
Azért kérdező, mert akik idejönnek, az EU-ba, azok mind gazdasági menekültek.
Miért is?
Mert ha az számítana nekik, hogy biztonságban legyenek, akkor a hozzájuk közel eső szomszédos, békés országokba mennének.Mondjuk Kazahsztánba.És nem utaznának több száz kilométert az EU-ba.
Azért jönnek ide, mert itt erősebb a szociális háló, meg kinyalják a feneküket.
"3-as leírt egy csomó mindent, miért nem olvassátok el, mielőtt felböfögtök valami előre betanult szöveget?"
1, Elolvastam az agymenését és nem értek vele egyet.
2, Ez nem előre betanult szöveg, ez az én véleményem. Mielőtt Orbán megpróbált volna szavazatokat szerezni a bevándorlásellenességgel, nekem már akkor is ez volt a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!