Ki szavaz innen a Jobbikra?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 11:30
23/42 anonim válasza:
Én, a családom, a barátaim és az ismerőseim... a többit nem tudom de nem is érdekel!
24/42 anonim válasza:
Remélem, minél többen. Adjon az Isten Szebb Jövőt!
25/42 anonim válasza:
Mindenki rájuk szavaz kivéve a cigányok, a zsidók és az MSZP-s nyúgdíjasok.
26/42 anonim válasza:
"Mindenki rájuk szavaz kivéve a cigányok, a zsidók és az MSZP-s nyúgdíjasok." - No, ezek közül egyik sem igaz rám (de ha így is lenne, sem bánnám), viszont NEM FOGOK a Jobbikra szavazni. Ugyan sem roma, sem zsidó, sem MszP-s nyugdíjas nem vagyok, viszont egy olyan fiatal és keresztény lány, aki szeretné, ha az ország nem kerülne ennél rosszabb helyzetbe, hanem innentől kezdve a MORÁLIS(és ezáltal gazdasági) fejlődés következne be a történelmünkben (amely viszont már bizonyította, hogy a Jobbikhoz hasonló mozgalmak destrkutív hatással vannak a hazánkra tekintve). Ezért hiszem, hogy ISTEN fog SZEBB jövőt adni a JOBBIK NÉLKÜL!!!
27/42 anonim válasza:
Én és a környezetemben rengetegen, aminek nagyon örülök.
28/42 anonim válasza:
én nem fogok rájuk szavazni, bár nagyon menő dolog most, és aki "igazi" magyar hazafi az rájuk szavaz, de akkor inkább nem vagyok hazafi, de nem támogatok egy betegesen nacionalista pártot. morvaitól meg egyenesen rosszul vagyok
29/42 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 03-22 20:19
Majd akkor mondd ezt, amikor a 8éves fiadnak a torkát elvágták a cigányok, és menned kell azonosítani. Ott látod vérbe fagyva a SAJÁT GYERMEKEDET. NA AKKOR KÍVÁNJ SZEBB JÖVŐT JOBBIK NÉLKÜL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30/42 anonim válasza:
a jobbiknak semmi köze a kereszténységhez.
A jobbik csak lejáratja a keresztényeket.
A keresztények nem utálkoznak,nem gyűlölköznek.A keresztények megbocsátanak.
A jobbik pedig utál,átkoz,szít,gyűlöl.
Ezek ellentétesek a keresztény elvekkel!!
hogy van képük magukat kereszténynek nevezni ezek után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!