Szerintetek ha a Fidesz hatalomra kerül nem fog "rádöbbenni" arra, hogy üres a kassza és utána iskolákat és kórházakat bezárni az "emberek érdekében"?
Nincs alternatíva.A Jobbik a lehető legrosszabb.Ha hatalomra kerülne,akkor az ország tökremenne,és jönne a Rákosi-rendszer:álla,osítás,koncepciós perek,és mindezt a nép nevében.Rákosiék és ezt mondták mindig.Óhajokkal nem lehet kormányozni.
Te egy ostoba tanulatlan, a magyar történelmet nem ismerő ember vagy.
Mi köze a Jobbik felfogásának Rákosihoz?
Rákosi egy vér kommunista, és a propagandája teljesen az MSZP re utal.
A Jobbikhoz talán Horthy áll a legközelebb, és ha abba az irányba haladnánk azzal nagyon is elégedett lehetne minden tenni akaró magyar.
Egy kis olvasás nem ártana!
"Fidesz szimpatizáns vagyok de a Jobbikhoz is húzok."
Mostanában ez már kb. a fehér holló kategória.
"Ha ez nálunk is megtörténik akkor már nem tudom milyen alternatívánk marad a Jobbikon kívül."
HA. De nem fog megtörténni.
Amúgy mit ígért a Fidesz, amit nem fog betartani? Én eddig úgy tudtam, a Fideszt azért kell utálni, mert nincsprogramja-nincsprogramja-nincsprogramja. Erre kiderül, hogy van, de nem tartja be? Nahát!
"Én csak azt mondtam, hogy ha a választások után mást fog csinálni mint amit most mond"
Miért, mit mond most? Eddig nem úgy volt, hogy nincsprogramjanincsprogramja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!