Lesz valamilyen öszeesküvés a hátunk mögött (mszp-fidesz) a választások után?
..hogy összefognak, és folytatják a korrupciót, meg hazudozást, népnyomorítást? Mégha a Jobbik is nyerne? Tudnák a háttérből irányítani a dolgokat? A nagytőke érdekeit érvényesiteni?
Az érdekelne h a válaszás után is ez a helyzet fog folytatódni, hazudozás lopás? Elég nyomasztó!
Vagy képesek megvásárolni bizonyos Jobbik vezetőket?
Mindenki mevásárolható, csak tudni kell az árát?
Mit gondoltok?
"megnyugodhatsz. a jobbik nem fog nyerni."
szerinted.....
"Lesz valamilyen öszeesküvés a hátunk mögött (mszp-fidesz) a választások után?"
Igen, hogyne, az elmúlt 12 év arról szólt, hogy az MSZP és a Fidesz nagyon szeretik egymást.
Komolyan elvesztheti valaki ilyen szinten a realitásérzékét? Tényleg ekkora agykárosodáshoz vezet a kurucinfó és a barikád olvasása? Vagy csak szórakozik a kedves hülye kérdező és még hülyébb előző válaszolói?
Hát hooogyne! Az elmúlt 8 évben is meggyőződhettünk róla, hogy a Fidesznek minden vágya, hogy az MSZP-vel szövetkezzen! Csak hát szeretik a feltűnést, ezért vonulgattak ki, meg ezért tüntetgettek...
Úristen, emberek, hihetetlen, hogy ilyen módszeresen kimosták a kicsi agyatokat a zászlólengető gyűléseken...
Gondolom, attól is rettegtek, hogy 2012-ben jön a világvége, hiszen a maják megmondták! Kb annyira reális, mint az agyatlan víziótok a Fidesz-MSZP koalícióról!
Ehhez csak ennyit tennék még hozzá:
"Ha van rajta sapka, az a baj, ha nincsen, akkor meg az."
Csinálhat a Fidesz bármit, hiszen már be lett skatulyázva.
De a legnagyobb baj, hogy gondolkodás nélkül benyaltok mindent, amit a Jobbik kiejt a száján, még akkor is, ha az egymás után következő két mondatuk is üti egymást...
Tanuljatok már meg GON-DOL-KOD-NI, mielőtt valakinek behúzzátok az x-et!
Zászlólengető gyűlésen nem mosták ki az agyam, viszont olvasgatok és több oldalról közelítem meg a problémát, több ember véleményét olvasom és hallgatom meg és ezekből vonom le a következtetést na meg abból amit a fidesz mond. úgy látom te ezeket nem tetted meg, csak a jobbik-ellenes szemszögből közelíted a problémát.
A másik:
"De a legnagyobb baj, hogy gondolkodás nélkül benyaltok mindent, amit a Jobbik kiejt a száján, még akkor is, ha az egymás után következő két mondatuk is üti egymást..."
Nekem az tetszett, hogy a jobbik nem beszél össze-vissza, nincsenek egymással szemben álló mondatai. Tudnál példát hozni? Ezzel már a riporterek is próbálkoztak de egyszerűen ugyanazt mondják. én orbántól annyit tudnék idézni h egy több száz oldalas terjedelmű könyv lenne elég arra h leírjam mikben mondott ellent magának.
Ráadásul egy interjút is összehasonlíthatnál: orbán nem a kérdésre válaszol, elmegy egy teljesen más irányba amiből esetleg hasznot tudna húzni. Jobbikosok viszont egyenesn a kérdésre válaszolnak.
14:24:
Hogy csak a legutóbbi példát említsem, amivel szembesültem:
Bayer Zsolt írt egy levelet Vona Gábornak, amelyben feltett néhány kínos kérdést a számára. Vona pedig megírta rá a választ, bár nem Bayernek, hanem Orbánnak címezve a levelet. Nos, elég csak elolvasni egymás után a két levelet, és máris látszik, hogy bár Vona válaszolt Bayernek, de valójában nem a levélben feltett kérdésekkel foglalkozott, hanem "visszatámadt", vagyis ahelyett, hogy megfelelt volna a pártját ért támadásokra, helyette inkább ócsárolni kezdte a Fideszt.
Engedelmeddel, mind a két levelet linkelem:
Bayer levele:
Vona válasza:
De fentebb közöltem még egy Bayer-cikket, amelyben rámutat arra, hogy a Jobbik szeret egymás után két teljesen eltérő magyarázatot adni például a Fidesz és az MSZP összemosására is.
Tudod, messziről jött ember azt mond, amit akar. A Jobbik még nem lépte át a Parlament küszöbét, tehát a jelenlegi gazdasági helyzetért biztosan nem lehet őket okolni. És ebben rejlik az egyik fő erőforrásuk. Azonban a "tiszta pártnak" már most derülnek ki disznóságai, így bennem felmerül a kétely, hopgy nem biztos, hogy jó nekünk, ha túl nagy lehetőséget adunk a kezükbe. És akkor még nem is említettem a faji alapon történő megkülönböztetősdit, amit megalakulásuk óta játszanak.
ma 12:51
Igen, ezeknek már egészen kimosták az agyát. Egy részük még kigyógyulhat belőle (kinőheti), ők majd szégyellni és titkolni fogják, hogy egykor jobbikbirkák voltak :)))
14:24:
Hogy csak a legutóbbi példát említsem, amivel szembesültem:
Bayer Zsolt írt egy levelet Vona Gábornak, amelyben feltett néhány kínos kérdést a számára. Vona pedig megírta rá a választ, bár nem Bayernek, hanem Orbánnak címezve a levelet. Nos, elég csak elolvasni egymás után a két levelet, és máris látszik, hogy bár Vona válaszolt Bayernek, de valójában nem a levélben feltett kérdésekkel foglalkozott, hanem "visszatámadt", vagyis ahelyett, hogy megfelelt volna a pártját ért támadásokra, helyette inkább ócsárolni kezdte a Fideszt.
Engedelmeddel, mind a két levelet linkelem:
Bayer levele:
Vona válasza:
De fentebb közöltem még egy Bayer-cikket, amelyben rámutat arra, hogy a Jobbik szeret egymás után két teljesen eltérő magyarázatot adni például a Fidesz és az MSZP összemosására is.
Tudod, messziről jött ember azt mond, amit akar. A Jobbik még nem lépte át a Parlament küszöbét, tehát a jelenlegi gazdasági helyzetért biztosan nem lehet őket okolni. És ebben rejlik az egyik fő erőforrásuk. Azonban a "tiszta pártnak" már most derülnek ki disznóságai, így bennem felmerül a kétely, hogy nem biztos, hogy jó nekünk, ha túl nagy lehetőséget adunk a kezükbe. És akkor még nem is említettem a faji alapon történő megkülönböztetősdit, amit megalakulásuk óta játszanak.
14:53
"Azonban a "tiszta pártnak" már most derülnek ki disznóságai"
Erre a "tiszta párt" háromféleképpen reagálhat:
1) Kijelenti, hogy ez csak természetes, ők is párt, minden párt korrupt, így ők is, de azért válasszuk őket, mert ők kevésbé korruptak a többinél
- ekkor elhagyja a Jobbikot a sok idealista fiatal meg felháborodott kukaborogató
2) Kijelenti, hogy minden gyanúsítás és büntetőeljárás csakis a Tel Avivból irányított rendőrség, ügyészség és bíróság műve. Ekkor persze kívülhelyezik magukat a jogállamiságon és nem követelhetnek "elszámoltatást" sem.
- ekkor elhagyja őket a szavazótáboruk józanabbik fele
3) Végül: bagatellizálhatják az ügyeket, a kurucinfó nem írja meg őket "politikusbűnözés" címszó alatt, így a szavazótábor sem értesül róluk, amíg lehet
- rövid távon ekkor senki sem hagyja el őket, de hosszú távon ezzel a módszerrel elveszthetik minden hívüket.
Nekem úgy tűnik, egyelőre a (3) mellett döntöttek.
09:20nak
Kedves Hülye válaszoló!
Milyen bunkón nyilvánulsz meg! Mi az h lehülyézel bennünket! Ilyen emberre nincs itt szükség!
Nem is ismertsz, olyanokat feltételezel rólunk ami nem igaz!
Én igenis több oldalról szoktam megnézni a dolgokat! Át szoktam gondolni amit írnak mondanak, legyen az bármelyik párt. Nem köteleződök el egyik mellett sem, mert tudom, h bármely párton belül lehetnek csaló emberek, vagy haszonhajhászók, akik csak magukra gondolnak, és visszaélnek a hatalommal! Vagy azzá válnak. Éppen ezért csak óvatos vagyok a Jobbikal szemben is! Legfőbb bűnüknek azt tartom h a vállalkozók s*ggét nyalják, amit a bérből élők fognak megszívni!
Neked meg üzenem, ha nem tudsz kulturáltan megfogalmazni vmi nemtetszésedet, akkor ne gyere ide rossz hangulatot kelteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!