Régebben Fideszre, most Jobbikra szavazók! Miért jobb a Jobbik, mint a Fidesz, és mit tett, vagy nem tett a Fidesz, amiért elveszítette a szavazatotokat?
Nem tudtok ti semmit, csak zsidózni, cigányozni. Ez a programotok is. Azt nem tudom, hogyha kormányra kerültök, akkor is ez fog menni? A jobbik 4 éven keresztül zsidózni,cigányozni fog?
A programozok meg egyenlő a 0-val... Nincsen benne semmi konkrétum. Legalább a fidesznél lehet tudni hogy mit csinál, pedig jelenleg programja sincs... (illetve van neki, és legalább 1000x elmondták már, hogy mit mikor hogyan kéne megcsinálni.)
Te nem olvastad el a Jobbik programját. Tessék, ittvan, belinkelem:
Amennyiben elolvastad még mindig osztod előbbi nézeteidet, nem zargatlak tovább, mert nincs értelme.
Szebb Jövőt!
46%
Mikor unod meg? Te éhes proletár, a kommunizmusnak vége már.
Te éhes proletár, a kommunizmusnak vége már. Ti vagytok az elvársak! Az mszp nem vész el, csak átalakul!
00:38:
A linked igen elgondolkodtató volt, köszönet érte.
Bár a többi válasz is...
A Jobbik úgy használja saját céljai eléréséhez az internetet, mint ahogy az MSZP használja a televíziót és az újságokat. Nagyon ügyesen.
Személyes véleményem szerint a Jobbik nagyon hamar beletanult a csúsztatás, és a tények ferdítésének művészetébe. Gyanúsan hamar.
De ez csak az én véleményem.
Fidesz-szimpatizánsként amikor a Jobbik elindult, még drukkoltam neki, hiszen minél többen vagyunk a jobboldalon, annál jobb nekünk. Mára azonban azt hiszem, a Jobbik még annyira sem én vagyok, mint anno a MIÉP volt. Sokkal több a közös vonásuk az MSZP-vel, mint a Fidesszel. Sajnos a gondolkodásmódjuk, és az eszközeik is hasonlítanak néhol. A legszembetűnőbb közös tulajdonságuk pedig a Fidesz-gyűlöletük, mindenek felett.
Igen, én a magam részéről Fidesz-párti voltam, vagyok, és valószínűleg maradok is. Éppen ezért nem értem azokat, akik ma inkább szavaznak a Jobbikra, mint a Fideszre. És ezért érdekel a véleményük. A zöld kezet pedig nem a pártszimpátia, hanem a válasz hasznossága alapján adom, még akkor is, ha nem értek vele egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!