Foloslegesen idegesited magad.Bayer elasta magat azzal a szegyen levellel.Vona meg arra sem meltetta hogy kozvetlen neki valaszoljon.Nem beszelve arrol hogy kozvetlen az o oldalukon kaptak 10000 kommentet es biztos vagyok benne hogy latta mi az emberek tobbsegenek velemenye.Osszefogoan az hogy egy primitiv,nyomorek.De ha annyira fontos neked akkor ellenorizd a Kurucon hatha belokik az adatait annak a csalonak.:D
2010. márc. 6. 14:56
3/25 anonim válasza:
nem csak téged bosszant ez a bohóc... engem is
de a Jobbik jól beolvasott neki
Pörzse Sándor se rejtette véka alá a véleményét
én nem foglalkozok ilyen senkikkel mint Bayer Zsolt... de ha levelet akarsz írni neki megértelek :-)
2010. márc. 6. 14:57
4/25 anonim válasza:
Majd a kuruc kideríti róla, hogy hazaáruló, és még a fogtöméseinek méreteit is kiteszik.
2010. márc. 6. 15:05
5/25 anonim válasza:
"Majd a kuruc kideríti róla, hogy hazaáruló, és még a fogtöméseinek méreteit is kiteszik."
nagyon helyes... minek írogat ekkora baromságokat
2010. márc. 6. 15:07
6/25 anonim válasza:
Felmerül benned, hogy demokráciákban baromságok írásáért nem ildomos valakit lehazaárulózni, és megsemmisíteni?
2010. márc. 6. 15:09
7/25 anonim válasza:
"Felmerül benned, hogy demokráciákban baromságok írásáért nem ildomos valakit lehazaárulózni, és megsemmisíteni?"
jól gondolom te most véded azt a szemetet?
mert akkor te se vagy több nála...
2010. márc. 6. 15:19
8/25 anonim válasza:
Én a szólásszabadság védelmét védem, nem a félhülye, sunyi bayert. De akkor még egyszer megkérdezem: szerinted a veled, vagy a jobbikkal egyet nem értők ellenségek, akiket meg kell semmisíteni, és megalázni? Egyesen választ kérek.
2010. márc. 6. 15:21
9/25 anonim válasza:
"Én a szólásszabadság védelmét védem, nem a félhülye, sunyi bayert. De akkor még egyszer megkérdezem: szerinted a veled, vagy a jobbikkal egyet nem értők ellenségek, akiket meg kell semmisíteni, és megalázni? Egyesen választ kérek."
a szólás szabadsága elég régen elúszott sajnos...
holokauszt törvény? pedig én nem vagyok rasszista vagy hasonló... csak nem szeretem a kettős mércét
a kérdésedre a válasz: NEM
de vannak olyanok akik nem érvelnek hanem támadnak fasiztáznak hazudnak csúsztatnak rágalmaznak
mint a mi Báyerünk
na most ha úgy vesszük mi vagyunk az ő ellenségei
ő támadott
nem?
2010. márc. 6. 15:31
10/25 anonim válasza:
Bayert nem szeretem, szögezzük le, de a levele kétségkívük tartalmaz igazságokat. Pl a húsz évet a húsz évért elég röhejes szöveg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!