Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet, hogy győz a Jobbik?

Lehet, hogy győz a Jobbik?

Figyelt kérdés
Csak Miskolcban mintegy 23 ezer ajánlószelvényt sikerült összegyűjtenie a Jobbiknak.
2010. márc. 6. 14:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Esélytelen. Kb annyit fog kapni, mint az mszp. Egy 170 ezres lélekszámú városban 23 ezret sikerült összegyűjteni, ami 13%. Ha ennek kétszerese szavaz az 26%, ami korántsem győzelem. Szal ez elég sz*r példa volt, ember...
2010. márc. 6. 19:05
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
szerintem bejutnak a parlamentbe, hacsak nem derül ki a következő napokban még pár közös szál terrorszervezetekkel, meg ilyenek... 6-7% kb.
2010. márc. 6. 19:22
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

19.05: A 23 ezer cédula igenis rengeteg! Ahhoz képest pl., hogy Debreczeni József még 400-nál se tart...

Ami a kérdést illeti, hát nem tudom. Azt nem hiszem, hogy győznének, de olyan helyzet talán kialakulhat, hogy elvehetik a FIDESZ győzelmét. Az lenne ám az igazán érdekes, mert ez az jelentené, hogy senki se győz. Mondjuk FIDESZ 48 %, Jobbik 30, MSZP 22. Ki és milyen kormányt alakít ebben a helyzetben?

Szerintem ebben a forgatókönyvben már a FIDESZ és az MSZP is gondolkodik, ezért kezdték el mindkét oldalon lebegtetni a nagykoalíciót, illetve az MSZP visszalépést a FIDESZ javára.

2010. márc. 6. 19:23
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem bejutnak a parlamentbe, hacsak nem derül ki a következő napokban még pár közös szál terrorszervezetekkel, meg ilyenek... 6-7% kb."

eddig se volt közös szál terrorszervezettel ne okoskodjál a jövőben köszi

2010. márc. 6. 19:26
 25/30 anonim ***** válasza:
18%

"eddig se volt közös szál terrorszervezettel ne okoskodjál a jövőben köszi"

Szívesen. :)

Bejön ez az elhallgattatós buli, mi?

Szeretnél puskát is, mi?

Lehetne bandázni a többi szürkemarhával? :)

Nézzél már meg egy híradót. Budaházy? És a csávó, aki töltényeket adott el? Lassan több a Jobbikos előzetesben, mint az MSZP-és. A sok becsületes lovag hétvégén robbantgat... Nekem ez valahogy nem fér bele a képbe. :D

2010. márc. 6. 19:32
 26/30 bumbi02 ***** válasza:

nem fog gyözni, de h ha naponta kérdezitek meg akkor se fog gyözni... közvélemény kutatások semmit nem bizonyitanak... (1000 emberböl van rá esély hogy pont kiszurod az országban lévő összes LMP-st és 900 ember LMPt mond és 100 mond csak mást, akkor 90%os támogatottsága van? hülyeség)

másrészt pedig, 400 000 szavazojuk volt kb EP választáson.. nah már most ott ez 15%ra volt elég, most kb 8-10%re mer kb 2x-es lesz a részvételi arány... magyarul h ha a 15%ot tartani akarják meg kell kétszerezödni a tábornak, hogyha 30%ot, akkor az már meg nnégyszerezödést jelent ami valljuk be hogy nagyon sok..

2010. márc. 6. 21:04
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:05

Nem mind a 173ezer ember rendelkezik szavazati joggal. (18éven aluliak pl)

Szerintem 30% összejön, többet nem merek mondani.

2010. márc. 7. 00:04
 28/30 anonim ***** válasza:
28%

"Szívesen. :)

Bejön ez az elhallgattatós buli, mi?

Szeretnél puskát is, mi?

Lehetne bandázni a többi szürkemarhával? :)

Nézzél már meg egy híradót. Budaházy? És a csávó, aki töltényeket adott el? Lassan több a Jobbikos előzetesben, mint az MSZP-és. A sok becsületes lovag hétvégén robbantgat... Nekem ez valahogy nem fér bele a képbe. :D"

első részre nem is reagálnék mert egy nagy baromság... alulmúltad önmagad...

második Budaházy nem jobbikos

Jobbikos nem adott el lőszert

hány Jobbikos van előzetesben és miért?

és hány mszp s ÉS MIÉRT????????

amúgy nem érdekelnek ám a sértegetéseid szánalmas vagy

hazudsz össze vissza... szóval búj vissza az atv elé

nézzél vidám vasárnapot az való az értelmi szintedhez...

2010. márc. 7. 09:06
 29/30 anonim ***** válasza:

Szerintem balettozva hányod a rizsát:)))

Ha nincs csalás,akkor mindig a jobbik győz!

De ha a Jobbik győzelmét akarod,menj el szavazni,a többi már nem múlik rajtad.Különben nem mind arany,ami fénylik!

2010. márc. 7. 14:16
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez csakis rajtunk múlik, én 40% esélyt adok arra, hogy ők győznek. Viszont az Mszp győzelmére 0% esélyt látok.
2010. márc. 7. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!