Lehet, hogy győz a Jobbik?
19.05: A 23 ezer cédula igenis rengeteg! Ahhoz képest pl., hogy Debreczeni József még 400-nál se tart...
Ami a kérdést illeti, hát nem tudom. Azt nem hiszem, hogy győznének, de olyan helyzet talán kialakulhat, hogy elvehetik a FIDESZ győzelmét. Az lenne ám az igazán érdekes, mert ez az jelentené, hogy senki se győz. Mondjuk FIDESZ 48 %, Jobbik 30, MSZP 22. Ki és milyen kormányt alakít ebben a helyzetben?
Szerintem ebben a forgatókönyvben már a FIDESZ és az MSZP is gondolkodik, ezért kezdték el mindkét oldalon lebegtetni a nagykoalíciót, illetve az MSZP visszalépést a FIDESZ javára.
"szerintem bejutnak a parlamentbe, hacsak nem derül ki a következő napokban még pár közös szál terrorszervezetekkel, meg ilyenek... 6-7% kb."
eddig se volt közös szál terrorszervezettel ne okoskodjál a jövőben köszi
"eddig se volt közös szál terrorszervezettel ne okoskodjál a jövőben köszi"
Szívesen. :)
Bejön ez az elhallgattatós buli, mi?
Szeretnél puskát is, mi?
Lehetne bandázni a többi szürkemarhával? :)
Nézzél már meg egy híradót. Budaházy? És a csávó, aki töltényeket adott el? Lassan több a Jobbikos előzetesben, mint az MSZP-és. A sok becsületes lovag hétvégén robbantgat... Nekem ez valahogy nem fér bele a képbe. :D
nem fog gyözni, de h ha naponta kérdezitek meg akkor se fog gyözni... közvélemény kutatások semmit nem bizonyitanak... (1000 emberböl van rá esély hogy pont kiszurod az országban lévő összes LMP-st és 900 ember LMPt mond és 100 mond csak mást, akkor 90%os támogatottsága van? hülyeség)
másrészt pedig, 400 000 szavazojuk volt kb EP választáson.. nah már most ott ez 15%ra volt elég, most kb 8-10%re mer kb 2x-es lesz a részvételi arány... magyarul h ha a 15%ot tartani akarják meg kell kétszerezödni a tábornak, hogyha 30%ot, akkor az már meg nnégyszerezödést jelent ami valljuk be hogy nagyon sok..
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:05
Nem mind a 173ezer ember rendelkezik szavazati joggal. (18éven aluliak pl)
Szerintem 30% összejön, többet nem merek mondani.
"Szívesen. :)
Bejön ez az elhallgattatós buli, mi?
Szeretnél puskát is, mi?
Lehetne bandázni a többi szürkemarhával? :)
Nézzél már meg egy híradót. Budaházy? És a csávó, aki töltényeket adott el? Lassan több a Jobbikos előzetesben, mint az MSZP-és. A sok becsületes lovag hétvégén robbantgat... Nekem ez valahogy nem fér bele a képbe. :D"
első részre nem is reagálnék mert egy nagy baromság... alulmúltad önmagad...
második Budaházy nem jobbikos
Jobbikos nem adott el lőszert
hány Jobbikos van előzetesben és miért?
és hány mszp s ÉS MIÉRT????????
amúgy nem érdekelnek ám a sértegetéseid szánalmas vagy
hazudsz össze vissza... szóval búj vissza az atv elé
nézzél vidám vasárnapot az való az értelmi szintedhez...
Szerintem balettozva hányod a rizsát:)))
Ha nincs csalás,akkor mindig a jobbik győz!
De ha a Jobbik győzelmét akarod,menj el szavazni,a többi már nem múlik rajtad.Különben nem mind arany,ami fénylik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!