Lehet, hogy győz a Jobbik?
"a 25-30 százalék sem reális. 10-15, on the top."
már megelőzte az mszp t milyen 10-15 ről beszélsz hm?
Sajnos nem fog.Én rájuk szavazok,rajtam nem fog múlni.
Viszont úgy látom elég erősen kezd összefonódni a fidesz és az mszp,így sokan inkább a jobbikra,vagy egy kispártra fognak szavazni,de a győzelemhez sajna kevés.
Akkor lenne itt tényleg Szebb Jövő ...
Ehhez viszont fel kellene nyitni az őrjöngő fideszesek és a gyöpös mszps nagyik szemét, hogy mi is az a párt amire szavazni akar, kiket is szolgál (azaz miért nem őt), és hogy mi lesz így az unokájának a jövője az új judeo-oláhiában ami egykor Magyarország volt.
Ha ez sikerül, akkor meglesz az 52%
Hehehe. Olyan jókat nevetek, amikor valaki beír egy reális számot (10-20%) és máris le van pontozva. Na de ha odaírja, hogy szeretné, ha a Jobbik nyerne, akkor felpontozzák. Szánalmasak a jobbikosok.
UI: Remélem győz a Jobbik(na erre hogy pontoztok?:D)
UUI: Lehet, hogy győz a Jobbik zsákbanfutásban.
+ Az mszp és a jobbik bázisa kb ugyanakkora. egyik sem számíthat 20 százalékra, 18 lehet a legtöbb, legfeljebb szerintem 15. Lehet hogy a jobbik lesz a második erő, nem kétlem, de lehet hogy ez tizedszázalékokon fog múlni."
szerinted... de nem szerintünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!