Tényleg David Rothschild áll a migrációs hullám mögött?
lécci ne menjen át zsidózásba mert akkor törlik
érveljetek higgadtan, vitassuk meg kulturáltan, mindkét oldalról várok érveket!
a liberálisokat is arra kérem, hogy ne menjen ez át provokálásba, például mellőzzék a szarkasztikus megjegyzéseket, előre is köszönöm! :)
16.00
húúú. próbálom megemészteni amit írtál. kár hogy a kérdésemhez a válaszodnak semmilyen formában nincs köze :D
16.07
ja akkor nem nekem cimezted a válaszod? Akkor hogy érted a 9-est?
"én magam vagyok egyedül a "liberálisok"?"
Elárulnám neked, hogy a "szellemes" hozzászólásod egyáltalán nem ritka, kb minden liberális ezzel a szar szöveggel(anunaki) próbálja meg magát józan gondolkodásúnak feltüntetni, illetve hülyének a kérdezőt.
Nem tudom mi olyan hihetetlen abban, hogy valaki spekulál és szándékosan pénzel egy terrorszervezetet(sose láttam még ilyet, áh hol?).
Nem csak ő áll mögötte ha nem az egész pénzügyi köre!
Jobban mondva a háttérhatalmak!
Csak ő az egyik legjelentősebb személy!
A bevándorlási hullámot ők indították részben az Iszlám Állam létrehozásával!
Minden liberális pusztulás mögött a háttérhatalmak állnak, ők irányítanak manapság mindent(bankhálózat, politika, média, gazdasági dolgok stb.)
Aki nem hiszi el az kérem gondolkodjon el, hogy pl. az Iszlám Állam hogyan tudott csak úgy semmiből felbukkani, fegyvereket szerezni stb.? a menekült áradat mögött igen Rotschildék állnak!
Lehet fasisztázni, meg nácizni nem érdekel! Ajánlom nézzétek ilyen témában a Világ panorámát ott megtudjátok az igazságot!
18.27
hanem miket olvassunk? honnan lehet tudni ezekről a titkos háttérhatalmakról?
Kedves tetro!
Hogy honnan?
Hát innen: [link]
A jövökn info-n.
Valamint mint említettem Szaniszló műsorában is!
És más nemzeti oldalakon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!