Tényleg David Rothschild áll a migrációs hullám mögött?
lécci ne menjen át zsidózásba mert akkor törlik
érveljetek higgadtan, vitassuk meg kulturáltan, mindkét oldalról várok érveket!
a liberálisokat is arra kérem, hogy ne menjen ez át provokálásba, például mellőzzék a szarkasztikus megjegyzéseket, előre is köszönöm! :)
Ezzel kapcsolatban tudok egy előadást:
https://www.youtube.com/watch?v=NlhVKmRAvnA&feature=youtu.be
Érdekes megnézni és elgondolkodni rajta, hogy így van-e vagy nem.
A liberálisok (illetve akik annak hiszik magukat) most is köntörfalaznak és az annunaki reptílián marhaságokkal jönnek. Sajnálom, hogy nagyon komoly dolgokról nekik csak ezek jutnak az eszükbe.
15.32
én magam vagyok egyedül a "liberálisok"?
Személy(ek) szerint nem tudom, szerintem nem is tudható, ki áll mögötte, talán a globáltőke?. De tény,hogy nagyon erőltetett a mozgás, hogy a migránsok nagy része 18-35 éves katonakorú (muszlim) és hogy otthagyják hazájukat, családjukat, mobiljuk pénzük van... és nem tartom kizártnak, hogy varázsütésre fegyverük is lesz... szétverni a (még meglévő) keresztény európai kultúrát.
Siratom.
15.35
ja értem. akkor a többes szám azért van, mert te a jövőbe látsz. bocs, elfelejtettem, hogy te is szuperhős vagy :D
15.35
"migránsok nagy része 18-35 éves katonakorú (muszlim) "
ezt a marhaságot honnan szeded? voltál kint bármelyik éjjel a Keletinél pl? ha nem, akkor javaslom, aztán utána gondolkodj ezen még egy kicsit.
gonodlkodom, 9-es és gondosan átugrom az annunaki figyelem eltereléseket is
Aki örül ennek a naponta ezernél több migránsnak : az az ország vesztét akarja. Európa vesztét, és a keresztény kultúra vesztét. Nem érdekel a mellébeszélések, altatások sorozata, ne fáradjatok. És persze sejthető, a globáltőke, liberárlbolsi erő fog győzni itt a Földön.
Az egész egy nemek, nemzetek, vallások hitek alatti biomasszába fog fulladni.
Ebből az menekül, aki megtalálja a halált legyőző erőket.
Amelyet minden világvallás tanított. És minden nagy, archaikus népmese is. És minden nagy művészet is erről beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!