Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-kormány nem szégyelln...

A Fidesz-kormány nem szégyellne 774 milliárdot kidobni az Olimpiára az ablakon, miközben az egész ország nyomorog Budapesten kívül és még ott is sokan?

Figyelt kérdés

Egyszerűen elképesztő!

Ráadásul ezek az nagy sportesemények általában olyan háromszoros áron valósulnak meg mindig, mint a tervezett összeg.

És utána még van pofája azt mondani a fideszeseknek, hogy nem segíthetünk a szegényeken, mert nincs pénze az országnak. Pofátlan, patkány banda ez!

2015. júl. 24. 21:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

# 8:

A nyomor és a jó élet között is vannak fokozatok.Én nem mondanám nyomornak, hogy internetezel, van áram a lakásban, gondolom víz is, fűteni is tudsz, van mint enned.

Szerintem, ha összehasonlítanánk a körülményeid és azt amilyen körülmények között pl. én is éltem gyerekként 15 évvel ezelőtt, a te nyomorod egy királyi élet lett volna akkor számomra.

2015. júl. 25. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:

" azt amilyen körülmények között pl. én is éltem gyerekként 15 évvel ezelőtt, a te nyomorod egy királyi élet lett volna akkor számomra."

- a te 15 évvel ezelőtti életed egy királyi élet az én 40 évvel ezelötti életemhez!

Ne azzal gyere, hogy megéltünk ezek nélkül 40 évvel ezelött is! (mondom ezt 50 évesként!)

A világ fejlödik (szerencsére!), a melegvíz, angol wc, internet ma már alap követelmény.

Magyarországon jelenleg létbizonytalanság van, egészségügy, oktatás mélyponton, az ország nagy része hónapról-hónapra él.

Nincs jólét, örül akinek van munkája, de sokan két-három munkahelyen is kénytelenek dolgozni, hogy megéljenek!

Az olimpiák önmagukban szinte mindig veszteségesek, emeli ugyan az országimázst, ismertséget, de nem termelünk semmit, mit reklámoznánk?

(a legtöbb olimpiára épített stadiont, az olimpia után le kellett bontani, feleslegesek, fenntartásuk rengetegbe került)

Ez megint csak a pénzek lenyulásáról szól, nem hiába van minden fideszes vezetőnek érdekeltsége építő cégben, kőbányában.

2015. júl. 26. 11:48
 13/14 anonim ***** válasza:

# 12:

"Ne azzal gyere, hogy megéltünk ezek nélkül 40 évvel ezelött is! (mondom ezt 50 évesként!)

A világ fejlödik (szerencsére!), a melegvíz, angol wc, internet ma már alap követelmény."

Tehát akkor te folyamatosan nyomorban élsz gyermekkorod óta, mert az alapkövetelményeket jelentő, komfortot jelentő közszolgáltatásokhoz hozzájutsz?

Mi van azokkal, akiknél nincs internet és mondjuk udvari pottyantós WC van? Az ő életükre mi a jó szó, ha a fűtött lakás, az internet, a WC stb. Magyarországon nyomornak számít?

2015. júl. 26. 12:26
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Szövegértési problémáid vannak?
2015. júl. 26. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!