Egyesek szerint miért baj, hogy nem fogadunk be egyetlen bevándorlót sem?
Szerintem nagyon helyes, miért kéne tovább emelni a cigánykérdést a muszlim/fekete kérdéssel?Ez hiányzik ennek az országnak?
Miért kell felháborodni azon,hogy Magyarország nem fogadja be őket?Szerbia is biztonságos ország, ezek az emberek elmenekültek valami rossz elől, ott biztonságban vannak, szerintem csak ez a lényeg, ott már nem éri őket bántódás, mehetnek Németországba vagy ahová csak akarnak/tudnak, de nem értem,hogy miért és kinek lenne jó ha befogadnánk őket?Ha annyira liberáliskodni akar valaki, ott vannak a cigányok, meg kéne oldani azt a problémát, és aztán esetleg lehet arról beszélni, hogy még színesebb legyen az országunk, de addig csak olaj a tűzre mindenféle bevándorló.
Elsősorban a magukat magyarnak nevező ellenzékiekre gondolok, az érthető,hogy az unió miért akarja,hogy mi is befogadjunk párat, de magyar embereknek ez miért lenne érdekük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!