Miért az az egyetlen érv a balosok között, hogy Orbán Viktor így megy úgy?
Témától független, csak annyit böfögnek ki, hogy jól van nyalizz a diktátornak.
0 érv. Soha.
Én nem vagyok Fideszes, közel se szimpatizálok velük. De már vagy 1000 szer mondták hogy Orbán birka vagyok.
Kicsit butának hangzik, de ez megy hogy tudom hogy mi MSZP/DL sok sz*rok vagyunk, de há nézzetek már a Fideszre.
Egyáltalán nem az az egyetlen érve a balosoknak, hogy "Orbán Viktor így meg úgy", szóval teljesen értelmetlen a kérdés.
Amúgy sem kell balosnak lenni ahhoz, hogy valaki ne tekintse a szíve csücskének a hős vezíredet.
nem értem, miért csak a balosok beszélnek a vezérről
lehet nekik kéne egy :)
Ja elnézést, nektek több érvetek is van: emútnyócév, Libajnai, ballibsi, libsibolsi, brüsszeli bürokrata, illuminátizsidó, liberálfasiszta, jóléti társadalom, mocskos EU, stb.
Hát igen, ez már haladás...
"Ja elnézést, nektek több érvetek is van: emútnyócév, Libajnai, ballibsi, libsibolsi, brüsszeli bürokrata, illuminátizsidó, liberálfasiszta, jóléti társadalom, mocskos EU, stb.
Hát igen, ez már haladás..."
kimaradt Gyurcsány kottája
Hát, az nem elég érv hogy egyszer hatalmon voltak, és konkrétan abba az időszakba fejlődött túl minket Lengyelország, Csehország, Szlovákia? Hasonló feltételek mellett gyengék voltak.
Persze a rémes kisebbség politikájukat, korrupciót stb. nem is kell említeni, meg a nemzet széttépő provokációikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!