Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kerítés a határra? Minek?...

Kerítés a határra? Minek? Simán meglehet kerülni, nem?

Figyelt kérdés
Remélem nem fáradnak el a bevándorlók, ha a szerb-magyar határon nem tudnak átjönni, ezért 2-3 faluval arrébb kell menniük, a szerb- román, majd a román-Magyar határon, hogy +1-2 óra gyaloglással ugyanúgy megérkezzenek szeged környékére :D :D vélemények?

2015. júl. 23. 23:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
8-as: nem tudom, ezt oldják meg az illetékesek. Egy tipp, pl. fokozott rendőri, katonai jelenlét az érintett területeken, + mindenkinek, akit fosztogatáson érnek, és illegálisan tartózkodnak az országban, a kiszabható büntetés legalább 2-szeresét adnám, igaz, akkor is a börtönökben mi tartanánk el őket.. de akár kiis adhatjuk őket annak az országnak, ahonnét jöttek, mint elfogott bűnözőket, persze, ha tudjuk honnan jöttek. Ha tudják, hogy mi nem bánunk velük kesztyűs kézzel, és nem kapnak ellátást, akkor talán jobban meggondolják, hogy Magyarország felé menjenek-e nyugatra. De ezt az ellátás nélküli dolgot úgy vezetném be, hogy elötte legalább fél évvel kihírdetném, hogy ilyen változásokra kerül sor, s aki ennek ellenére Magyarországra jön illegálisan, és fosztogat, az nyilvánvalóan bűnöző.
2015. júl. 24. 11:48
 12/13 Roland G. ***** válasza:

Szerintem azért kell a kerítés építése,mert valaki sok pénzt fog csinálni a felépíttetéséből.

Erről szól,nem másról!

2015. júl. 24. 12:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy egy NATO szabványos kerítést néhány szedett vetett nincstelen csőcselék csak úgy átfog vágni. Szerintem itt a többségnek fogalma sincs a kerítés szerkezetéről és arról, hogy hogyan is fog kinézni. Nem egy sima drótkerítésről beszélünk birkák.
2015. júl. 27. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!