Csak én látom úgy, hogy Vona Gábor egy modern Gandhi? Ma néztem meg a filmet és kísértetiesen sok a hasonlóság. Ti mit gondoltok?
"Tyú, mit fogsz itt kapni ezért! :)"
És tegyük hozzá, hogy nagyon helyesen.
Nyugi. Nem veszi el a jókedvem néhány felháborodott Jobbik-ellenes troll, akik nem tudják elviselni mások véleményét :)
Csak azt tudnám Rasztás Dzsimi miért lett lepontozva, mikor a videók, amiket linkelt igen tanulságosak.
Vona Gábor minden csak nem keresztény. Aki olyat lenyilatkozik hogy az "iszlám az emberiség utolsó reménye" az ne nevezze magát kereszténynek és bújjon el jó mélyre!
köszönöm a kellemes estét amit ezzel a mulatságos kérdéssel okoztál nekem.
"Vona Gábor hasonlóképpen a magyar és palesztin nép felszabadításáért küzd"
:DDDDD zázrivecznek mi köze van a palesztinokhoz? szerintem semmi. és ha annyira fel akarja szabadítani őket, akkor kezdje ott, hogy befogadja a menekült palesztinokat. gyökér.
Gandhit pedig ne vedd a szádra. egy olyan országban működött az az ember, ahol tömegek gyilkolták egymást, hinduk és muszlimok. fogalmad nincs Indiáról, sem Gandhiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!