Ha a fidesz nyer mit csinál?
Figyelt kérdés
A programot nincs kedvem elolvasni2010. márc. 5. 22:52
1/15 anonim válasza:
mit képzelsz, mik vagyunk a szolgáid?
lusta vagy, b.szod elolvasni a programjukat aztán tőlünk várod h összefoglaljuk neked azt?
2/15 A kérdező kommentje:
Mekkora bunkó faszparaszt vagy? Azoktól kérdem akik elolvasták de tőled már az is furcsa hogy betudom kapcsolni a géped
2010. márc. 5. 22:57
3/15 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az ilyen lusta férgek miatt tart itt az ország!
4/15 anonim válasza:
Elég nagy meló lenne elolvasni, mert nincs a Fidesznek programja!
A Jobbikéról szokott le le lopogatni ezt azt, már lassan az egészet!
5/15 anonim válasza:
Én attól tartok, hogy semmit nem csinálnak.
6/15 anonim válasza:
Majd márc.15.-én mond Orbán szokása szerint olyan nesze-semmi,fogd meg jól szöveget,amit nem kérhetnek rajta számon.
Ha hatalomra kerül,akkor a gazdadoknak kedvez,másnak pedig megszigorít.És minden törvényt úgy változtat,hogy még 20 évi hatalmon maradhasson.
7/15 anonim válasza:
Ez is egy anyuci elnevelt pici fia akinek még a s*ggét is a szülők törlik. De rühellem az ilyeneket. Nem értelmes kérdést tesz fel a programmal kapcsolatban, hanem olvassa már el valaki helyette. Én kölköm lenne szétpofoznám!
8/15 anonim válasza:
ha valaki tudja, hogy mit csinálsz szóljon, mert én hiába figyelem őket, semmit nem tudok róla, és szerintem más sem.
9/15 anonim válasza:
emelni fogják a cigányoknak a segélyt, hálából, hogy a fideszre szavaztak.
10/15 anonim válasza:
Felakasztja az ilyen hülye kérdések feltevőit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!